TQM czyli te dystrybucje BackTrack5,GnuTrack,BlackBuntu, NodeZero Linux oraz inne które mają narzędzia do łamania zabezpieczeń mogą posłużyć do atakoów sieciowych tak.Wystarczy mieć tylko połączenie z siecią tak.
TQM czyli te dystrybucje BackTrack5,GnuTrack,BlackBuntu, NodeZero Linux oraz inne które mają narzędzia do łamania zabezpieczeń mogą posłużyć do atakoów sieciowych tak.Wystarczy mieć tylko połączenie z siecią tak.
Przepraszm, ktorej czesci pierwszego zdania z mojego ostatniego postu nie zrozumiales?
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Tak, moga... i sa uzywane (np BackTrack) po obu stronach "mocy" :-> tego nie zrozumiałem dobrze.
uzywane zarowno przez pentesterow jak i hakerow/crackerow.
War, war never changes.
Czyli cracker aby się gdzieś włamywał potrzebuje tej dystrybucji i połączeia z internetem tak.Czyli takie dystrybucje mogą posłużyć do ataków sieciowych oraz odpowiedzi na takie ataki sieciowe.TQM Dobrze napisałem.Prosze tylko o zła slowa tak czy nie.Jesli nie to co źle napisałem w tym zdaniu.
Napisac napisales ale nie przeczytales odpowiedzi - czytanie ze zrozumieniem ma ogromna przyszlosc.
Te dystrybucje sluza do atakowania generalnie a nie do obrony - nie wiem co tutaj jest niejasne.
Czas najwyzszy na KOD_03 bo to zupelnie do niczego nie prowadzi
Ostatnio edytowane przez markossx : 06-07-2011 - 09:19 Powód: literówka