TQM jesteś WIELKI! Filmik obejrzałem. Na necie nie znalazłem nic podobnego, czyżby to była pierwsza taka modyfikacja? Masz zamiar gdzieś to wstawić?
TQM jesteś WIELKI! Filmik obejrzałem. Na necie nie znalazłem nic podobnego, czyżby to była pierwsza taka modyfikacja? Masz zamiar gdzieś to wstawić?
Modyfikacja na pewno nie pierwsza i nie ostatnia - po to jest opis calej procedury na forum offsec. ISO moge gdzies wystawic jak bedzie chwila...
Kto chcialby sciagnac tego zmodyfikowanego BT prosze wpisac sie ponizej bo zaleznie od tego ile osob bede planowal gdzie to zaladowac. Jak jedna osoba to prosciej mi wypalic DVD i wsadzic w koperte :P
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Witam czy mógłbym prosić o obraz tej modyfikacji byłbym OGROMNIE wdzięczny bo nie od dziś siedzę nad tym jak skompilować spoonwep i spoonwpa z BT4 ale nie wychodzi a ja już nadzieje straciłem na jakąkolwiek pomoc
Pozdrawiam... :]
tak, spoonwep i spoonwpa :-) po co sie rozdrabniac hihi
to na razie sa 2 osoby, ktos jeszcze chce? upload tego zajmie mi nieco czasu hihi - to jest 1.5GB i to mocno skompresowane juz
Ja preferuje bardziej serwis chomikuj.pl ale wola wielkiego niestety drogi kolego nie należy do nas ... i możemy zdać się tylko na laskę TQM ale bąćmy w dobrej myśli
Ja poświecę nawet swe konto na chomiku dla mnie to żaden kłopot. Gdyby coś jest PW
dobra... czyli jest na tyle osob aby plik wystawic na net to jutro postaram sie z pracy zaladowac na serwer... serwery to nie problem mam ich sporo, miejsca tez nie brak tylko wysylanie potrwa dosc dlugo...
... poza tym ten image to nic wielkiego na prawde ani wielka filozofia ani nic, tyko denerwuje ze tyle czasu trwa mielenie na dysku bo kopiujemy dane pare razy i rekompresja calosci. Przez nocke moze sie zaladuje :P
Dam znac jak gdzies bedzie wisialo... dla trzech osob warto wystawic obrazek