Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 25

Temat: PassTool

Domyślnie

Sam jestes smieszny stawiajac pytanie otwarte a pozniej sie denerwujac ze trwa dyskusja nad rozwiazaniem ktore Ci nie odpowiada... czytaj ze zrozumieniem... skoro dostajesz takie odpowiedzi to znaczy ze jest ku temu jakis powod

Uzywanie epitetow nigdzie Cie nie zaprowadzi a co najwyzej moze ci zaszkodzic... choc przyznam ze niektore odpowiedzi byly glupie i prosze jesli macie takich odpowiedzi udzielac to przyslowiowa 'morda w kubel' - nikt nie lubi jak ktos sobie jaja robi z jego pytan - niektorzy potrafia to olac (a inni nie).

domichaelo - wydaje mi sie ze powinienes wyedytowac poprzedni post i zmienic content na cos bardziej konstruktywnego - chocby napisac zeby nie odpowiadali na posta jesli nie potrafia nic wartosciowego dodac - to jak pstyczek w nos...

Autorzy smiesznych komentarzy powinni sie zastanowic czy ich nie usunac i nie przeprosci domichaelo za robienie sobie jaj - albo na forum albo na PM.

Mam nadzieje ze nieco Wam nerwy opadly i zaczniecie logicznie myslec a nie kierowac sie emocjami...

Domyślnie

Cytat Napisał tqm Zobacz post

Uzywanie epitetow nigdzie Cie nie zaprowadzi a co najwyzej moze ci zaszkodzic... choc przyznam ze niektore odpowiedzi byly glupie i prosze jesli macie takich odpowiedzi udzielac to przyslowiowa 'morda w kubel' - nikt nie lubi jak ktos sobie jaja robi z jego pytan - niektorzy potrafia to olac (a inni nie).
    nie naspiał bym tego jakby tak nie pisali
    zadłem pytanie o program a oni oni jakoms workua lbo programie ktorego nie ma
    wiec maiłem prawo tak napisac

Domyślnie

Masz prawo wyrazic swoje oburzenie ze Cie tak potraktowano ale ublizac innym i wyzywac uzytkownikow tego forum od idiotow to stanowczo za daleko...

EDIT:
    Niemniej jednak ciesze sie ze podszedles do tego rozsadnie

Co do Twojego pytania o inny sposob przechwycenia hasla. Jesli passtool nie pomogl a chodzi ci o haslo do allegro to podejrzewam, ze poza keyloggerem albo trojanem ktory sam Ci zglosi jako ze ktos logowal sie na allegro z tego kompa to niewiele Ci pozostanie :-( Ewentualnie jak wyzej ale zamiast ryzykowac wysylanie tego do Ciebie, zapisac te informacje gdzies w systemie...

Jakim programem nie powiem bo nie wiem - nigdy nie mialem takiej potrzeby.
    Ostatnio edytowane przez TQM : 02-23-2007 - 17:13

Domyślnie

dobra juz...
    to moze teraz ktos da noralna odpowiedz na moje pytanie?

Domyślnie

hymm...
    ostatnia odpowiedź tqm'a i pierza chyba rozwarzaja wszystkie możliwości - eventualnie wszystkie inne będą bardzo podobne... - więc o masz na mysli prosząc o normalną odpowiedź? - filmik szkoleniowy?
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

domyslam sie ze poszlo o moja odpowiedz, wiec nie chce nic mowic ale chyba Cie nie obrazilem ani Ci nie ublizylem, podaje Ci wszystkie mi znane mozliwosci a Ty nagle zmieniasz zdanie, a pozniej "dowalasz sie do jednej z opcji", moze fakt-nie jest to rozwiazanie ani odpowiedz ale taka mozliwosc istnieje ktorej nie polecam...

tak wiec nie wiem...

specjalnie zbiore dla Ciebie wszystkie odpowiedzi raz jeszcze w kupe:
    -keylogger
    -bruteforce
    -podstaw mu fake'a strony
    -jesli masz fizyczny dostep do kompa moze jeszcze poprzegladac pliki, moze ma gdzies zapisane
    -mozesz sprawdzic w haslach zapisanych w przegladarce
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

Domyślnie

dzieki pierzu ale ostatnia metoda raczej nie zadziała bo uzywa IE a to nie zapmietuje cisteczek na stronie a cistwczek nie umiem roszyforwac chyba ze jakis program do ciach znasz?

Domyślnie

hymm... co ma ie do zapamietywania ciach..
    jesli taka opcja nie jest wyłonczona to zapamiętuje...
    pozatym z kąd pewność ze w ciachu jes pass
    chyba by sie przydało poczytać
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

...

musiałem wyskoczyć na chwile i nie mogłem uczestniczyć w dyskusji...
    oczywiście przeprawszam jeśli cie uraziłem ale jeśli ci ludzie tłumaczą keylogger,
    albo trojan to im uwierz i nie drąż bo będziesz dostawał na każdym forum takie odpowiedzi.
    no właśnie: ciekawe jakby cie potraktowali gdzie indziej..?
    tu jest pełna kultura,
    szacunek dla wszystkich
    i zdrówka
    * markossx *

Domyślnie

jak by nie patrzec to wyszscy po troszku mnie urazili... ale juz koniec na ten teamt

moze ktos odpowie na moje powysze pytanie

Zasady Postowania