Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 12 z 12

Temat: Jak sprawdzic czy ktos nie kradnie lacza ?

Domyślnie

W takim razie masz teraz podlaczona grupe ludzi przez jedno radio - to jest w miare rozsadne :P Pytanie tylko ile budynkow ma takie samo przylacze i ilu masz ludzi jadacych na tym jednym laczu.

Wszystko co tutaj robimy to krysztalowa kula, stolik, czarny kot i jakies dziwne swieczki :-P wiec mozemy tak sie bawic w nieskonczonosc. Powiedz w firmie ze masz bardzo wysokie pingi, w jakich porach dnia, w jakie dni... niech sprawdza czy jest to zwiazane z iloscia aktywnych klientow czy z czyms innym.

Jesli nie potrafia albo nie chca tego wyjasnic, zabierz pieniadze gdzies inidziej, do innego dostawcy - proste :-)
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

no i podsumowanie wyszlo samo :] mimo proby magi :P czy wrozenia :P napewno nie zostawie sprawy w sposob taki jaki jest :] za kazdy post serdecznie dziekuje
    TMQ Tobie najbardziej wdzieczny jestem i doceniam kazde slowo ktorym starales sie mi pomoc co do osob jest kilka z tego co wiem jakies 6 /7 osob wiec zbyt duzo to chyba raczej nie ... najleprze jest to ze jak mialem wlasna antene tez tak sie dzialo i jedynie 2 osoby na osiedlu mialy ten internet ... w kazdym badz razie dziekuje serdecznie za poswiecony mi czas :] najgorsze w tym jest to ze umowa na 24 miesiace obowiazuje a kumpel co mi chwalil ten internet ma wszystko wporzatku ...
    Ostatnio edytowane przez Jarosima : 09-14-2009 - 14:10

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12