hi hi udało mi się uruchtez 5,1 omić na sp2 nie wiem jak rano nie rziałało :/ma mowyjq 7 na diby oiczątemna wersji też 5.1 [; ja juz nie wiem co co z tym vofzi <bezrafny>
hi hi udało mi się uruchtez 5,1 omić na sp2 nie wiem jak rano nie rziałało :/ma mowyjq 7 na diby oiczątemna wersji też 5.1 [; ja juz nie wiem co co z tym vofzi <bezrafny>
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Wiem co to jest
To są prymitywne rysunki pudełek a aktami, a nastepnej wersji
bedziemy widac wszystko dokładnie bo w tej im się nie
chciało tego robić
emce a po polsku ?hi hi udało mi się uruchtez 5,1 omić na sp2 nie wiem jak rano nie rziałało :/ma mowyjq 7 na diby oiczątemna wersji też 5.1 [; ja juz nie wiem co co z tym vofzi <bezrafny>
Znajdż transtalora w google
A mówią ze Polacy w ostatnim czasie są kiepscy w kryptografii, no ale mój zeszyt od polaka nie wyglądał o wiele lepiej.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
aj przychodzi taki moment w zyciu kazdego z nas kiedy nie zawsze trafia w odpowiednie klawisze
(te momenty to takoś tak szczegulnie po spotkaniu z kumplami się trafiają )
z polkiego na nasze to znaczy:
hi hi udało mi też się udało uruchomić na sp2 (notatnik w wresji 5,1) nie wiem jak rano nie rziałało :/ma mowyjq 7 na diby oiczątemna wersji też 5.1 a tu to nie wiem co miałem na myśli ja juz nie wiem co co z tym chodzi - a tu pewnie jakieś nawiązanie do poprzedniego zdania <bezrafny>
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
kiedyś po takim spotkaniu miałem zdalnie przekierować porty na jakimś firewallu...
musiałem tam jechać po 23:00 tak przekierowałem ........
pzdr.
* markossx *
no to jeszcze taka ciekawostka(pewnie sporo osób to zna, ale może niektórzy nie :P)
wklejcie do worda:i dajcie EnterKod:=rand(200,99)
To już było poruszane na forum http://hack.pl/forum/thread420.html
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."