Napisał korono
Mało brakło a zmotywowany przez closed, poznał bym wszystkie tajniki hakingu tylko po to by rozpiepszyc to forum, ale na szczęście ochłonąłem
Uff - no to mieliśmy szczęście chłopaki
LOL
Napisał korono
Mało brakło a zmotywowany przez closed, poznał bym wszystkie tajniki hakingu tylko po to by rozpiepszyc to forum, ale na szczęście ochłonąłem
Uff - no to mieliśmy szczęście chłopaki
LOL
ja ci dam lol!!! jesli mieli byś Cie zaszczyt stać sie celem mojego życia, to potrafiłbym to uczynić, tonie jest czarna magia tylko logika tego kto tworzył te systemy i jezyki programowania, wystarczy tylko jakoś rozpracować sposób myslenia gościa. Wydaje mi sie, ze wykucie komend na pamieć, nie pozwoli np na stworzenie wirusa. Może źle mi sie wydaje ale to tylko zdanie laika w tej dziedzinie...
Laik powinien troche lepiej dobierać i miarkować słowa
Zbliża się Trollmagedon...
zaczne pracować nad sobą
tonie jest czarna magia tylko logika tego kto tworzył te systemy i jezyki programowania, wystarczy tylko jakoś rozpracować sposób myslenia gościa.
Tak to prawda tylko to wystarczy. Ale przypomina mi to stwierdzenie, że można lewitować nad ziemią. Wystarczy TYLKO stworzyć buty antygrawitacyjne. Albo zrobić się niewidzialnym - wystarczy tylko zrobić elixir: )
troche odkopales, nie sadzisz? :P
http://www.wowhead.com/?item=9172 robilem takie :PAlbo zrobić się niewidzialnym - wystarczy tylko zrobić elixir: )
War, war never changes.