Na Mozilli nie działa, IE nawala przy bodaj 5 levelu, a Opera nawala gdy my nawalamy :]
Na Mozilli nie działa, IE nawala przy bodaj 5 levelu, a Opera nawala gdy my nawalamy :]
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
How To Become A Hacker
Polskie forum programistów java
Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"
Jak byś pomyślał to dowiedział byś sie że jakieś podstawy htmla mam bo nie doszedł bym do tego etapu? a tak wogóle to jak takiś mądry to za pomocą informacji zawartych w wysłanym przez Ciebie linku spróbuj to przejść ( nie prosze żebyś wkleił tu hasło ), btw patrzyłeś wogóle na kod tej strony? może nie umiesz, wali mnie to ale żebyś sie nie wysilał wkleje go tu, i spróbuj przejść to przy pomocy informacji zawartych w twoim linku
<html><head><title>Hackme 2.0 - by Unknow</title></head><body text="white" bgcolor="black" link="yellow" vlink="yellow" alink="yellow">
<h3>Podano zle haslo!</h3>
<!-- A moze by tak wykorzystac pewna wlasciwosc serwera apache? //-->
</body></html>
00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
How To Become A Hacker
Polskie forum programistów java
Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"
"kontaktu" nie "kątaktu". dobrze jakbyś się jeszcze nauczył JavaScript lub AJAX, MySQL i coś skryptowego typu Perl/Python. Będziesz miał o niebo łatwiej.
Jeśli nie miałeś kontaktu z apache (jak ja) i potrzebujesz się nauczyć jego obsługi (ja nie potrzebuję) więc zainteresuj się zestawem LAMP.
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania
Ehehehehe Klawa gra ;> Rozpykalem jak paczke drazy...Z kilka razy...Nie podpowiadajcie bo po co Jak gosc posiedzi z 90h w koncu dojdzie albo sie powiesi
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."