Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 17 z 17

Temat: HackMe

1. Domyślnie

Na Mozilli nie działa, IE nawala przy bodaj 5 levelu, a Opera nawala gdy my nawalamy :]
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

Cytat Napisał hedVB Zobacz post
    Na Mozilli nie działa, IE nawala przy bodaj 5 levelu, a Opera nawala gdy my nawalamy :]
    hehe może w następnej mozilli będzie działało xD albo może poprawią to że mozilla nie chce działać albo IE
    00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
    How To Become A Hacker
    Polskie forum programistów java

Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"

Domyślnie

Cytat Napisał 4ndr1u Zobacz post
    ja bym polecał raczej to http://www.kurshtml.boo.pl/
    Jak byś pomyślał to dowiedział byś sie że jakieś podstawy htmla mam bo nie doszedł bym do tego etapu? a tak wogóle to jak takiś mądry to za pomocą informacji zawartych w wysłanym przez Ciebie linku spróbuj to przejść ( nie prosze żebyś wkleił tu hasło ), btw patrzyłeś wogóle na kod tej strony? może nie umiesz, wali mnie to ale żebyś sie nie wysilał wkleje go tu, i spróbuj przejść to przy pomocy informacji zawartych w twoim linku

<html><head><title>Hackme 2.0 - by Unknow</title></head><body text="white" bgcolor="black" link="yellow" vlink="yellow" alink="yellow">
    <h3>Podano zle haslo!</h3>
    <!-- A moze by tak wykorzystac pewna wlasciwosc serwera apache? //-->
    </body></html>

Domyślnie

Cytat Napisał LizarD Zobacz post
    Jak byś pomyślał to dowiedział byś sie że jakieś podstawy htmla mam bo nie doszedł bym do tego etapu? a tak wogóle to jak takiś mądry to za pomocą informacji zawartych w wysłanym przez Ciebie linku spróbuj to przejść ( nie prosze żebyś wkleił tu hasło ), btw patrzyłeś wogóle na kod tej strony? może nie umiesz, wali mnie to ale żebyś sie nie wysilał wkleje go tu, i spróbuj przejść to przy pomocy informacji zawartych w twoim linku

<html><head><title>Hackme 2.0 - by Unknow</title></head><body text="white" bgcolor="black" link="yellow" vlink="yellow" alink="yellow">
    <h3>Podano zle haslo!</h3>
    <!-- A moze by tak wykorzystac pewna wlasciwosc serwera apache? //-->
    </body></html>
    no nie wiem mi wystarczał HTML i angielski jeszcze jakiś czas temu zacząłem coś z PHP i nie miałem wcale dużych kłopotów
    00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
    How To Become A Hacker
    Polskie forum programistów java

Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"

Domyślnie

Cytat Napisał 4ndr1u Zobacz post
    no nie wiem mi wystarczał HTML i angielski jeszcze jakiś czas temu zacząłem coś z PHP i nie miałem wcale dużych kłopotów
    To jak tak to respect.... ja sie orientuje w HTML PHP, w angielskim też;p z apache nie miałem jeszcze kątaktu...

Domyślnie

Cytat Napisał LizarD Zobacz post
    To jak tak to respect.... ja sie orientuje w HTML PHP, w angielskim też;p z apache nie miałem jeszcze kątaktu...
    "kontaktu" nie "kątaktu". dobrze jakbyś się jeszcze nauczył JavaScript lub AJAX, MySQL i coś skryptowego typu Perl/Python. Będziesz miał o niebo łatwiej.
    Jeśli nie miałeś kontaktu z apache (jak ja) i potrzebujesz się nauczyć jego obsługi (ja nie potrzebuję) więc zainteresuj się zestawem LAMP.

Domyślnie

Ehehehehe Klawa gra ;> Rozpykalem jak paczke drazy...Z kilka razy...Nie podpowiadajcie bo po co Jak gosc posiedzi z 90h w koncu dojdzie albo sie powiesi
    "Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12