ta sama
..
ta sama
..
po czym wnosisz? Jeśli jednak to ta sama osoba to to już jest grubsza sprawa dla policji. Poznajdywać takich aukcji tego gościa więcej, pójść z tym na policję. Podstawiasz im wtedy weterana tematu. Jak się tym nie zajmą to napisz do "Faktu" albo innego brukowca - oni już z tego sklecą elegancji temat w stylu - "Policja nie reaguje na działania zorganizowanej szajki złodziejskiej" i pieski zaczną węszyć szybciutko...
Ostatnio edytowane przez javaman : 06-14-2008 - 01:22
po nazwie uzytkownika... a po czym jeszcze?
sprzedaje kolpaki (ustalono ze kradzione)
sprzedaje radia samochodowe
sprzedaje telefony
kupuje wagi(ge) gramowe(wa)
Nie wiem jaki detektyw przejdzie kolo takiej sprawy obojetnie.
p.s
kupuje czarne bluzy z kapturem xD
za duzo tych zbiegow okolicznosci
Ostatnio edytowane przez gogulas : 06-14-2008 - 01:28
w tym pierwszym był jakiś inny nick - sam zobacz. ale to drugie faktycznie. Swoją drogą to jest ciekawe:
hehehe - chyba nie do końca to radio działa jak trza, a przynajmniej alarm. MARTANZ wypowiedz się. To Ty zaczęłas przecież ten temat..Do radia posiadam
kod antykradzieżowy
Też już zdążyłam przeanalizować jego aukcje
ta waga+ rękawice bokserskie + bluzy w rozmiarze m s ... wygląda na to że to jakieś małolaty .
Policja na komendzie dostała ode mnie wydrukowane wszystkie aukcje, na których miał wystawione kołpaki. Najśmieszniejsze jest to, że obok mnie siedział jakiś dziadek i też zgłaszał kradzież kołpaków i policja identycznie go potraktowała.
Twierdzą że jest to niska szkodliwość społeczna ale nie wiedzą, że takie kołpaki w serwisie kosztują po 150plnów za sztukę.
Dzisiaj idę tam jeszcze raz i tym razem nie dam się splawić!
i co Panowie policjanci coś poradzili?
Ja bym tak jak ktoś wyżej pisał pod jakimś pretekstem zdobył numer tej osoby kupując z innego konta. Jakie dane widnieją w profilu tego usera?
Wyciągnij to ip z maila a nóź widelec coś wniesie.
Te części SE już mówią same za siebie ^^ http://allegro.pl/item380667717_drob...cz_warto_.html
Ostatnio edytowane przez mister : 06-16-2008 - 18:32
wyobraźcie sobie, że znaleźli kołpaki, jeszcze nie wiem kiedy je odzyskam i kto za tym stoi ale jestem pod wrażeniem pracy policji