No cóż... Będzie się trzeba jakoś przystosować pod w.w paragraf
Muszę dodać, że autor skryptu udostępnił już patch poprawiający błędy.
No cóż... Będzie się trzeba jakoś przystosować pod w.w paragraf
Muszę dodać, że autor skryptu udostępnił już patch poprawiający błędy.
znalezienie luki w dziurawym jak ser szwajcarski polskim .gov nie jest tyle wyczynem co sklonienie admina polskiego govu do zalatania tego...
War, war never changes.
Tak czy siak mysle ze Adexowi naleza sie gratulacje. A co do prawa i jego egzekwowania... to mysle ze chyba polskie sady maja co innego do roboty? pozatym mam wrazenie ze chyba nikt nie sledzi for internetowych zeby szukac przestepcow, wystarcza bandy kiboli i dresow na ulicach, gwalciciele, pedofile... i tak dalej. Wiec mysle ze niemasz sie czego obawiac :P.
ps. phuck the law :F.
Kod:<script language=JavaScript>alert('0x00000')</script>To są podstawy panowieKod:.../article.php?id=[SQL]
Dt?łee Wstydziłbym się tam pokazać :F
War, war never changes.
Guzik1252 - jesli bedzie mial kto w tym dziale pisac to pomysl jak najbardziej rozsadny tylko ile osob bedzie pisac albo chocby omawiac CVE?
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
TQM - ja czasami bym sie odezwal bo lubie szukac stronki z bledami =D mysle ze znalazloby sie paru co by znajdowali i pisali =D
Kod:<script language=JavaScript>alert('0x00000')</script>To są podstawy panowieKod:.../article.php?id=[SQL]
Drodzy admini - temat do przemyslenia...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
też jestem za tym bugtraq'iem.............choć umiem stanowczo za mało, (innym sie przyda), pomysł jest dobry......każde forum o tej tematyce powinno mieć własnego bt, oczywiście zero kopiowania z milw0rma i innych forów.
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania