wiesz... tylko mi szkoda kasy![]()
wiesz... tylko mi szkoda kasy![]()
Zbliża się Trollmagedon...
podejrzewam, ze tqm sporo zarabia w tej anglii wiec moglby zamowic i opisac zawartosc(tqm to tylko zart
)
szkoda, ze ostatnio musialem za studia zaplacic bo mi sie cala kasa z konta ulotnila przez to a tak moze bym zamowil i opisal![]()
To może ja zamówię, zastanowię się jeszcze ostatnio dużo wydałem na allegro (hantle, białko) chociaż mówią że ciekawość to pierwszy stopień do piekła
![]()
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
hehehe... mi sie podoba bomba z dyskietki - wiecie... w dawnych czasach...ale do rzeczy - odsuwamy metalowa oslonke, wklejamy nieco <cenzura aby sobie dzieci krzywdy nie zrobily> na nosnik... i jak dobrze zrobilismy to dyskietka po wlozeniu do stacji zapali sie
sprawdzalem - zajelo mi to dobre kilkanascie prob jakies hmmm bedzie kurcze 12 lat temu
UWAGA:
1. Jak dobrze calosc zmajstrujemy to FDD do wymiany albo i caly komp.
2. Testujac zalecalbym aby miec w poblizu gasnice.
3. Jesli ktos jest tak glupi by to sprawdzac to robi to na wlasna odpowiedzialnosc...
Teraz bardziej powaznie... Ile jest warta taka publikacja? Ano tyle jest warta ile jest warta - 20zl... to teraz popatrzcie ile kosztuja solidne kursy - nawet SH byla znacznie drozsza, nie mowiac juz o kursach w renomowanych firmach - te zaczynaja sie powyzej 1000 ale nie PLN ale USD.
Proponuje teorie o tanich i dobrych materialach miedzy bajki wlozyc...
Te informacje sa publicznie dostepne na necie i nie trzeba za nie placic na allegro - wystarczy poszukac.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
O tych bombach to szczerze mówią nie słyszałem - szkoda że dyskietki wyszły już z użycia bo można by się zabawićTo teraz nasuwa się pytanie - czy da się zrobić bombę z płyty? (tylko nie logiczną :P)
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
Nie z każdej i będzie to nieco wwidocznee,al esię da![]()
http://nikowek.blogspot.com/
Zbrojne Ramię Pingwina!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
G+ e- h! r% y?
------END GEEK CODE BLOCK------
jakies wskazowki?![]()
Zbliża się Trollmagedon...