Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 21

Temat: sms bombarding

Domyślnie

Cytat Napisał northdakota Zobacz post
    Zanim się napalicie na zwycięstwo i będziecie chcieli kogoś pozwać np jakis serwis, to sprawdźcie czy nie wyraziliscie zgody na przysyłanie reklam itp itd na temat serwisu itp itd...
    Jak znam zycie i ludzi to wielu nawet nie myśli i nie czyta tylko zawsze wszystko akceptuje...KLIK i po sprawie...
    No zanim zlozysz pozew to przydala by sie jakas konsultacja w tym zakresie, mozesz np. powiedziec ze byles pijany gdy to akceptowales
    Ze wielokrotnie wynioskowales o wypisanie z listy reklamobiorcow.
    To nie jest takie "KLIK i po sprawie" po sprawie jest wtedy, kiedy wyrok sie uprawomocni :P
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

Nie mam ukończonej jeszcze osiemnastki, więc w moim wypadku lepiej nie mówić że klikałem po pijanemu Co do tego, że

"Raczej nie sądzę by ktoś Ci dał taki bombarder za free,"

to sądzę że przy znajomości php stworzenie czegoś takiego to 15 minut. Robie formularz, który będzie wysyłał maile na podany adres i pętelkę
    Nie chodzi mi o plik exe lub com tylko o plik php.

Domyślnie

Mowiąc "KLIK i po sprawie" miałem na myśli zaakceptowanie regulaminu (w którym powiedzmy napisane jest że zgadzasz się na przyjmowanie reklam z serwisu) lub własnie samego tego ze zgadzasz się żeby przychodził na Twoją pocztę SPAM. Zazwyczaj zaznaczamy wszystko i lecimy dalej a później się dziwimy ze dostajemy jakieś durne meile z ciekawostkami z serwisu.
    Jeśli chodzi o to że pijani jesteśmy...Nie wiem czy to można podstawić pod niepoczytalność:P Ale zawsze można powiedzieć że "niewiedza nie usprawiedliwia wykroczenia":P Więc czy pijani czy trzeźwi zgodziliśmy się na SPAM to chyba nie ma większego znaczenia
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

Eh, zartowalem z tym ze pijany, ale to tez jest jakis argument :P

Nie wiem gdzie chcesz postawic ten mail bombing, w cywilizowanych krajach takich jak Polska zostaniesz po 50 mailach wyciety przez ISP :P
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

Cytat Napisał spider99 Zobacz post
    Nie mam ukończonej jeszcze osiemnastki, więc w moim wypadku lepiej nie mówić że klikałem po pijanemu Co do tego, że

"Raczej nie sądzę by ktoś Ci dał taki bombarder za free,"

to sądzę że przy znajomości php stworzenie czegoś takiego to 15 minut. Robie formularz, który będzie wysyłał maile na podany adres i pętelkę
    Nie chodzi mi o plik exe lub com tylko o plik php.
    To już będą MMS'y Po drugie, to też ma limity

Domyślnie

niektorzy nie mają ukrytego maila na forum a wiec ktos cię może zapisać na jakąś stronke, ciekawe co maja tacy co mają popularne loginy często jak nie jest potrzebne potwierdzenie rejestracji podaje [email protected] bo szybko sie pisze :P

Domyślnie

Jaka jest roznica miedzy mailbomberem a mailerem? Zadna!
    Kod ten sam, tylko lista adresatow rozna... dzisiaj sie okazalo ze trzeba wyslac maila z pilna informacja do 2500 klientow a 2 dni temu wylaczylem stary system ktory to dla nas robil - 1 szablon, podstawiane zmienne aby maile byly personalizowane - kod w perlu to 24 linie... od wczytania listy adresatow i zmiennych (inne dla kazdego maila), przez parsowanie szablonu i wysylanie maila na raportowaniu konczac...

Czy 24 linie wliczajac komentaze to duzo? To doslownie <10 minut pracy wraz z testowaniem Akurat do tego PHP bym nie uzywal, ale Wasza sprawa
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

tqm: pytal to powiedzialem jedyne co znam, dalej to juz jego problem
    Pozdrawiam

Domyślnie

W sumie racja... tak czy inaczej - odradzam takie zabawy... bo teraz sie bawisz, kogos zdenerwujesz... a pozniej jak bedziesz chcial cos wyslac to nie bedzie jak :P
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

a apropo plusa to z tego co wiem jest limit 30 smsow na dany numer bez wzgledu na IP z jakiego ida maile, bynajmniej dla simplus/mixplus
    Pozdrawiam