Nie ma czegoś takiego jak instalka slackware z stata. Jest jedno oficjalne CD/DVD i tyle. Jak bede miał troche czasu postaram się przyjrzeć tej sprawie.
Nie ma czegoś takiego jak instalka slackware z stata. Jest jedno oficjalne CD/DVD i tyle. Jak bede miał troche czasu postaram się przyjrzeć tej sprawie.
Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go na życie cudzym życiem. Nie dajcie się schwytać w pułapkę dogmatu, która oznacza życie według wskazówek innych ludzi. Nie pozwólcie, by szum opinii innych zagłuszył wasz wewnętrzny głos. I co najważniejsze, miejcie odwagę iść za głosem swojego serca i intuicji. Wszystko inne jest mniej ważne.
Steve Jobs
Ubuntu obsluguje SATA bez problemow, Mandriva o ile pamietam tez (od wersji 2007 prawie na pewno), Debian posiada specjalny obraz ISO pierwszej plyty ze zmodyfikowanym kernelem ktory obsluguje SATA, ale jest to nieoficjalny obraz - zrobiony przez jednego z userow. Gdzies nawet go mam w archiwum.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
ale dysk czy dvd?Ubuntu obsluguje SATA bez problemow
ze jak?
Ubuntu 7.04 odpalone z CD nawet (a nie z DVD) bez problemu lapie SATA.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Witam, ja jestem szczęśliwym użytkownikiem slackware 12 na laptopie MAXDATA 4000 IW, wyposażonej w dysk SATA 80 GB Fujitsu.
Mój dysk jest rozpoznawany jako /dev/sda i na tym się zmiany kończą, reszta hula jak trza!
Napisz coś więcej to pomogje ; )