Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 21

Temat: Witam Michał Bućko

Domyślnie

oj ta mitnick wymieka

Domyślnie

Mowilem nie pisac w tym temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domyślnie

Cytat Napisał hakeritoo Zobacz post
    To podaj mi maila
    heh
    dalem // skoro nie widzisz to dam docelowy http://hack.pl/forum/sendmessage.php...ilmember&u=121

Domyślnie

ja bym chcial inny kontakt niz mail wiem ze to moze byc nie mozliwe....

Domyślnie

wykrywam podstęp
    on proboje socjotechniki do zdobycia kontaktu do SApheala ....
    ***Achtung***

Domyślnie :)

Cześć,

Po pierwsze, mówcie do mnie "Michał", nie jestem Panem, moje podejście jest dalekie od ogólnego podejścia. Mój mail:

michal.bucko<@>hack.pl

Po drugie, pod moim okiem (ciężko to tak nazwać) rozwija się kilkadziesiąt osób (także z zagranicy), wykonują różne projekty o zróżnicowanym stopniu trudności (nie oznacza to jednak, że z nimi siedzę i rozwiązuję zadania za innych, po prostu, gdy prosisz mnie o pomoc, postawię Ci poprzeczkę, ew włożę kij do mrowiska, poruszę Twój umysł). Każdemu staram się pomóc, czasem brakuje mi cierpliwości, ale pracuję nad sobą - wina leży po mojej stronie. Projekty są różne i zależne od umiejętności ludzi. Moja pomoc nie polega jednak na tłumaczeniu zagadnień - celem jej jest otwarcie oczu. To wasza wytrwałość i żmudna praca pomogą Wam w osiągnięciu pewnego celu. Warto jednak zadać sobie pytanie, którego ja nie rozumiałem w wieku wielu z Was: "dlaczego?". Nadal nie rozumiem. Naprawdę nie potrzebujecie pisać do mnie, możecie sami podjąć nierówną walkę ze światem, który - jak to świat - zawsze jest setki lat za ludźmi otwartymi na szukanie.

@hakeritoo: odezwij się, postaram się zaproponować Ci jakieś zajęcie! Zanim jednak odezwiesz się, postaraj się dobrze zrozumieć:

http://peanix.ath.cx/wg2/
    http://peanix.ath.cx/wg3/

Przez "dobrze zrozumieć" rozumiem dojście do poziomu, w którym uważasz te zadania (dla siebie) proste. Pamiętaj równolegle, żeby nie mówić na zadania "proste" - to słowo jest bardzo względne. "Proste" zależy od poziomu rozumienia.

Chciałbym także prosić Was o zastanowienie się - nie obrażajmy się nawzajem, pamiętajmy o tym, że wcale nie jesteśmy doskonali i sami
    robimy błędy.

Jedna z akcji wspierających młodych naukowców, którą wspieram (i która niedługo powinna być szerzej zaprezentowana) to:

HACKPL MATEMATYKA - http://sapheal.hack.pl/math.pdf

Na koniec, ja nie jestem hakerem. Jestem trochę połączeniem bughuntera, vuln. assessment consultanta i (przede wszystkim) pentestera.

Na koniec, może to niektórych z Was zastanowi:

Nie wierzę w życzenia, nie wierzę w kościoły, nie wierzę w święta,
    nie wierzę w śluby, wierzę w miłość do istoty jakiejkolwiek, nie twierdzę
    że mam rację. Szukam celu i nie boję się podejmować nierównej walki.
    Wierzę w szukanie prawdy, wciąż mam nadzieję, że to nie jest masowa
    iluzja i słabość. Jak powiedział Sidharta Gautama Budda, nie wierzę w
    wierzenie w Buddę, przez co może w coś uwierzę. Kiedyś, w przyszłości.
    Zadajcie sobie pytanie "dlaczego".

jeden z Was, marzący o uwierzeniu w promień słońca lub odrzucenie go,

michał

Domyślnie

dzieki maila zaraz napisze tobie dziekuje

Otrzymałem od Ciebie wiadomość - dostałeś dwa zadania (masz linki). Rozumiem, że jesteś młodym człowiekiem (ja też nie jestem taaaki stary!), ale musisz włożyć więcej siły i samozaparcia, musisz samemu nauczyć się rozwiązywać więcej problemów.

PS. Nie można pisać w poście na forum, że jest on przeznaczony do konkretnej osoby.

Domyślnie

Ok dzieki bardzo za pomoc wielkie dzieki , jak wchodze na inne fora mowia spier*alaj z tad lamerze itp

Nie oceniam tych ludzi, bo ich nie mogę wysłuchać, jakkolwiek słowa jakże popularne "trol", "lamer" etc. .. hmm. nie wiem czy to jest potrzebne? i jakie to ma walory wychowawcze? czy ich wypowiadanie w kierunku innego człowieka nie wynika z naszej słabości?