ale wiesz, że żeby to zrobić musisz włożyć PUSTĄ SFORMATOWANĄ dyskietkę
ale wiesz, że żeby to zrobić musisz włożyć PUSTĄ SFORMATOWANĄ dyskietkę
Tak wiem
nawet jak nie posiada takiego bajeru jak dostęp do internetu możesz się dowiedzieć jego numer telefonu, a tobie chodzi o komórkowy, trollowy czy jaki ?
Domowy/Komurkowy tylko jak sie dowiedziec komurkowy bo raczez przez IP/GG to niedowiesz sie komurkowego
Edit. a czy mozna sie dowiedziec dodatkowo Adres zamieszkania danej osoby
Ostatnio edytowane przez sasi : 07-15-2007 - 16:17
nie ma problemu, jak chcesz to ci wyśle program co ci powie jaki numer buta ma osoba która instalowała system, wystarczy, że podasz numer IP
nr bota mi nie jest potrzebny hehe ale program mozesz wyslac
Takie pytanko, nie zauważasz że piszesz jak jakiś śmierdzący troll i qw dodtku leniwy- pisałem w pierwszym poście jest coś takiego jak WIELKA INTERNETOWA KSIĄŻKA TELEFONICZNAi w dodatku wyskakuje jako pierwsza w googlach a propos Squealer zgadzam sie , klnięcie się gwiazdkuje
a prpos numeryu buta to yśałe że jeszcze mu poda danej osoby skarpetki na złotej tacynie ma problemu, jak chcesz to ci wyśle program co ci powie jaki numer buta ma osoba która instalowała system, wystarczy, że podasz numer IP
SASI ty akurat figurujesz na bana- 2 wątki o keyloggerach- obydwa zamknięte nie mam pytań ( dam ci radę- nie rób se wstydu)
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com