to już jest bezczelność!
weźcie dodajcie jakies proste pytanie przy rejestracji.. nie wiem... Ile krowa ma nóg... cokolwiek ;P bot przecie i to angielski nie odpowie...
to już jest bezczelność!
weźcie dodajcie jakies proste pytanie przy rejestracji.. nie wiem... Ile krowa ma nóg... cokolwiek ;P bot przecie i to angielski nie odpowie...
tak... ale software to nie jest home-made i ktos musialby usiasc i taka modyfikacje zrobic... spox - mateo jest teraz blisko wiec bedziemy nad tym za jakis czas siedziec na pewno - jak tylko bedzie chwilka czasu...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
http://nikowek.blogspot.com/
Zbrojne Ramię Pingwina!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
G+ e- h! r% y?
------END GEEK CODE BLOCK------
Żaden skrypt nie pomoże, jeśli użytkownicy forum nie potrafią odpowiednio korzystać z forum. Po prostu unikajcie głupich tematów - nie odpowiadajcie na nie i korzystajcie z funkcji report.
Powtórzę po raz kolejny: nie technologia (w tym wypadku forum) odpowiada za poziom wypowiedzi, a Wy.
Tutaj nie chodzi o trolle, tylko o spam booty.Napisał Mad_Dud
Pozdrawiam VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);
nikow - to to wiemy ale mowiac ze soft jest komercyjny oznacza to ze ma licencje... a przyznam ze nie wiem (nie sprawdzalem) dokladnie czy licencja nie zabrania takich modyfikacji.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
pwnt. brak mi slowto to wiemy ale mowiac ze soft jest komercyjny oznacza to ze ma licencje... a przyznam ze nie wiem (nie sprawdzalem) dokladnie czy licencja nie zabrania takich modyfikacji.