Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 19 z 19

Temat: Ctrl + Alt + Del

Domyślnie

io może ale ja sie w inżynierię wsteczną bawił nie będę (niestety brak czasu)
    a tam odrazu re, poszukać pierw fajnych stringów w ściąganym execu, jak będą szyfrowane to sniffer i jazda. Przy odrobinie szczęścia zdobdziesz ważne dane dla haxora który wysłał ci exploita.

ps. to nie twój Logger do tibii na bank bo nie odpalałem - J don't like tibia
    hmm, może, tylko patrz na swój post w tym temacie:
    http://hack.pl/forum/thread1471,supe...bii_by_me.html

Nie wiem co autor dał, tqm zachował ten sekret dla siebie , a googlebot sie spóźnił. Jednak ściągałeś `coś` do tibii, a do odpalenia krótka droga

Domyślnie

Cytat Napisał 31337 Zobacz post
    Potem sprawdź folder '\program files\xerox', jak masz tam plik wdfmgr-1234.exe (cyfry losowe, atrybuty: systemowy+ukryty), to gratz panie haxor, wychujał cie mój TibiaLogger, mimo tego że mówiłem żeby u siebie nie odpalać
    Tej no rzeczywiście... ściągnąłem go kiedyś. Tylko sobie nie myśl że komuś chciałem konta hakować tak tylko go ściągnąłem zresztą nie mam komu

Domyślnie

a ja nie mam... bo mówię ze to nie to ściągnąłem (oczywiście suwaczki od bezpieczeństwa w górę) i po prostu przeskanowałem ściągnięty exek bez odpalania - kasperski teoretycznie powinien by wtedy coś znaleźć jak by to było to tym bardziej ze definicja wirusa ma juz kilka miesięcy...

nie wiem - holewcia nio nie ważne każdy żołnierz kiedyś oberwie ważne ze dane są bezpieczne - chwilowo mam straszną `zaprawę` w robocie i brak czasu na cokolwiek.... system sobie z backupowałem i działa... na chwile obecną mi więcej do szczęścia nie potrzeba...
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

a ja mowie ze coś jednak w tym siedzi, bo nie da rady kopiować itemków (kiedyś się grało :P) boże co ludzie z tą tibia... to jest chore (gra i ludzie ;p) i ciesze się że się tym nie jaram jakoś...

tępić tibijczyków;P

Domyślnie

a ja Tjibi na oczy nie widziałem

Domyślnie

ja tez nie i nie planuje tego zmieniac... widzialem w GameTime i tyle mi wystarczy...
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Wink

Cytat Napisał Micr0 Zobacz post
    Skanowanie to ja codziennie na noc zostawiam
    No to jestes mocny. Ja bym nie dał rady co noc skanować:>. Mi wystarczy skan co 2- 3 dni

8. Domyślnie

Ja także mam ten problem.Uruchomiłem TibiaLogger ,aby przetestować czy działą i do dzisiaj nie mogę uruchomić menedżera zadań.Jeden z użytkownikó pokazał gdzie to może się znajdować ,ale ja nie mam takich folderów ,choć mam windowsa.Pomoże ktoś ?Pozdro

Domyślnie

To nie są foldery tylko klucze Musisz w uruchom wpisać regedit i przez nie przejść i potem wywalić tego debuggera
    Cytat Napisał 31337 Zobacz post
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\taskmgr.exe
    "There is no spoon"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12