Nawet jeśli skasuje to mozemy liczyc że jest na tyle..."głupia" że nie usunie z kosza
Panowie wtopa
zrobilem ta opcje z thunderbirdem i jak sciągnąłem pocztę to na koncie na onecie wszystkie wiadomosci zostaly oznaczone jako przeczytane. co robić ? bedzie draka jak nic.........
tosz masz napisane... fakemail'em sie ratuj!!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
ehhhh rece opadaja... nawet by mi do glowy nie wpadlo ze mozna ruszyc 'na goraco' bez wczesniejszego sprawdzenia tego na swoim koncie... po prostu rece mi opadly...
Tu wlasnie widac przewage zabaw telnetem - zainteresowanych odsylam do 'RFC 1939 - Post Office Protocol (POP) - Version 3' w celu wyjasnienia dlaczego tak jest...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
to wlasnie byla moja poczta
no ale sprawa zostala zalatwiona.byla mozliwwosc wyslania falszywych maili przez telnet ale nie kombinowalem.odwalilem taki pokaz aktorski ze powinienem oskara dostać
ale nerwów sobie napsulem nie ma co. chyba sobie odpuszczę tą inwigilacje bo osiwieje przed 25tką
jakby ktos nie umial
http://uw-team.org/index.php?id=arty/pocz_tel
No właśnie, to może opowiedz już całą historię, bo nas zaciekawiłeś Włamujesz się na swoją pocztę i taką "czajanę" robisz. O sooo chodzi?
Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go na życie cudzym życiem. Nie dajcie się schwytać w pułapkę dogmatu, która oznacza życie według wskazówek innych ludzi. Nie pozwólcie, by szum opinii innych zagłuszył wasz wewnętrzny głos. I co najważniejsze, miejcie odwagę iść za głosem swojego serca i intuicji. Wszystko inne jest mniej ważne.
Steve Jobs