a czemu to temat zamknięty? - znaczy domyślam się czemu widząc 10 postów totalnie nie na temat i bezsensu - w każdym razie zostały one usunięte a temat dalej czeka na rozwiązanie....
a czemu to temat zamknięty? - znaczy domyślam się czemu widząc 10 postów totalnie nie na temat i bezsensu - w każdym razie zostały one usunięte a temat dalej czeka na rozwiązanie....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Jest opcja kasowania postow - mozesz swoje edytowac albo zaznaczyc po prawej stronie i na dole jest opcja kasowania
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
hehe, szef to moze kasowac
szanuj szefa swego...
możesz mieć gorszego
rozmawiałem dzisiaj z jednym administratorem panem Tomaszem P (pierzu wie o kogo chodzi ;p)
i z tego co się dowiedziałem przyczyną może być błąd podczas instalacji jakiegoś programu - często przy instalacji flash mx - problem polegać może na tym że podczas przerwanej instalacji dochodzi do uruchomienia komputera - następnie po uruchomieniu instalator probuje dokończyć dzieło i sięga tam gdzie mu nie wolno prosząc o hasło administratora...
oczywiście to tylko jedna z hipotez...
a sprawdziłeś to co ja pisałem...
w ogóle co się dzieje jak podasz to hasło admina?
powiedziałem, że komp jest w szkole.
mam do niego dostęp, moge zresetować hasła wszystkich userów, ale dalej on chce hasła....
Pozatym nic niebyło instalowane, gdyż chodził on tylko na ograniczonym koncie (szkoła!!)
a czy ta tajemnicza wiadomosc to nie jest przypadkiem zwykly komunikat o potrzebie wprowadzenia hasla ?
a jesli haslo bylo zresetowane to pewnie nie i tak sie nie zalogujesz, bo byc moze na stacjach roboczych nie wystepuja profile lokalne wogole, a jedynie profile mobilne, przechowywane centralnie na kontrolerze domeny, i wtedy to mozesz sobie niestety dlugo i namietnie zmieniac co chcesz, a i tak przy kazdym wlaczeniu kompa sa wykonywane zdalne skrypty oraz musisz zalogowac sie do domeny - przynajmniej tak to jest ustawione u mnie na uczelni