Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 23

Temat: Exploity

Domyślnie

Ja ci polecam jednak się nie wychylać zbyt szybko w nieznane - może jakiś starodawny jestem ale jak mam sobie narobić problemu o głupie archiwum gg koleżanki to dziękuje postoje - w mojej sieci jak najbardziej przeważnie testuje na kompie brata... ewentualnie vmware ale obecnie komp nie pozwala cudów robić...
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Cytat Napisał pablo_jarre Zobacz post
    Nie wiem czy ten temat jest, ale przegladalem forum i sie nie natknałem(jedynie na podobny). Jaka sa jeszcz exploity oprocz rzeczonego ms06_040? Jak je wykorzystywac? moze ktos dorzuci filmik bo na tym forum idzie sie wiecej nauczyc w szkole(ale nowosc napisałem nie )
    Proponuje przeczytać ze zrozumieniem to:

http://h07.w.interia.pl/papers.htm

[ Skoro poruszyłeś temat exploitów to zakładam że znasz podstawy C, jeśli nie to jednak zacznij od tego]

Dlaczego?

Bo w tedy nie będą Cię dręczyć takie dziwne pytania

3. Domyślnie

hehe znam podstawy a nawet troche wiecej:P nie, nie chodzi mi o archiwum kolezanki czy cos w tym stylu...ja poprostu zaczynam sie tym interesowac, stajesie to dla mnie zabawe, im wiecej wiem tym wieksza mam frajde

Domyślnie

Cytat Napisał pablo_jarre Zobacz post
    stajesie to dla mnie zabawe, im wiecej wiem tym wieksza mam frajde
    No i to co chodzi
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

5. Domyślnie

bo jak wam powiem, tak poczytałem sobie kilkanascie(dziesiat) postow z roznych tematow to rozsmieszaja mnei ludzie piszac: jka kogos shakowac - a nie maja zielonego pojecia wogole co to znaczy:P tylko chca sie wlamac komus na gg albo na konto do jakiejs gry...to jest porazka

Domyślnie

dobrze ze chcoaiz ty 1 z nowych to zauwazyles i mysle, ze mamy pewnos ze takie pytania nie zadasz na forum

7. Domyślnie

spoko, nie mam zamiaru:P poczytam tu jeszcze i jakbym nie wiedział czego zwiazanego np z programowaniem albo oczywiscie z hackingiem to sie poradze:P
    a ze muzyczna fantazja pozwala mi łapać wszystko w "trymiga" to mysle ze zrobie krok do przodu z dziedzininformatyki, w których nie byłem dobry i narazie nie jestemD

Domyślnie

hehe nio trzeba by przyznać że fakt iż użytkownicy (bynajmniej niektórzy zaczynają rozumieć że wiedza z dziedziny "hacking" nie przychodzi sama.... i nie przeskoczy sie tego w 5 minut - cieszy ;)

wszystkie osoby które zaczynają a mają już jakąś podstawową wiedzę o informatyce powinny najpierw poczytać to forum - tu jest naprawdę dużo wszelakich informacji.. a potem ewentualnie pytać o sprawy niezrozumiale...

ale to nie jest odpowiedni temat na takie dyskusje więc proponowałbym aby na tym zakończyć - a dla rozluźniania mały OFFTOP ;p

Kto powiedział że 'informatycy' (gdzie ja tam informatyk :D) nie mają ograniczony kontakt z przyrodą?? - mi właśnie na Access Pointcie siedzi pasikonik :D
    Nie wiem skąd się tu wziął bo mieszkam na 1 piętrze ale sobie skubaniec siedzi i 'myrda' czułkami :D - ciekawe czy to nie jakiś wardrivingowy pasikonik :D
    W każdym razie niech sobie siedzi :D
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

9. Domyślnie

w ramach rozrywki mozesz z nim...pogadac
    to jeszcze nic - ja jak byłem u kuzyna w bloku i nocowałem prez weekend (na 7 p) to w nocy przez okno kot wpadl ... ach ta dzika przyroda

Domyślnie

Cytat Napisał eMCe Zobacz post

ale to nie jest odpowiedni temat na takie dyskusje więc proponowałbym aby na tym zakończyć - a dla rozluźniania mały OFFTOP ;p
    pablo! ale tez czytaj uwaznie

Zasady Postowania