Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 62

Temat: Być hakerem...

1. Domyślnie

eh ale po mnie jedziecie XD ale czy nie macie czasami satysfakcji jak komus popsujecie plany czy cos,wlamiecie sie na jego teren i w ogole?

Domyślnie

to juz nie ten dzial
    lepiej juz zamknac ten temat bo nie potrzbnie ja i inni sobie postow nabijam
    Ostatnio edytowane przez Squealer : 05-08-2007 - 21:06

3. Domyślnie

eh ale jestem zły

Domyślnie

ja mam największa satysfakcję z tego że się uczę programowania zdobywam nową wiedzę - a najfajniej jest jak ktoś to zauważa

właśnie w ten sposób zdobyłem pracę i jak widać nauka nie poszła w las..
    początki z hackingiem polecam zacząć od przeczytania całego forum i nauczenia się programowania w jakim kimkolwiek języku - czemu? o tym już pisałem i nie będę sie powtarzał!
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

5. Domyślnie

nie wiem czemu ale cos mi sie spodobalo w tej wypowiedzi...

Domyślnie

hihi nio cieszę się bardzo
    Ale właśnie zauważyłem ze temat w złym dziale - przenoszę do newbie - w Hacking piszemy tylko o rzeczach trudnych, zaawansowanych nie o początkujących - do tego jest właśnie Newbie - pozdrawiam!

Domyślnie

Nie wiem czemu ale uważam ze jak ktoś zakłada taki temat to nie ma szans do niczego dojść , gdyż nie potrafi sam docierać do wiedzy ,a to jest podstawa a w dobie internetu nie ma z tym żadnego problemu.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

8. Domyślnie

a od czego mamy fora?Od pomagania czy złośliwych komentarzy ?

Domyślnie

komentarz nie jest złośliwy!
    Nie ma sensu pisać 100 razy na ten sam temat w niewielkim odstępie czasu - rozumiem powielanie tematów gdy minął jakiś rok - bo mogło się coś zmienić - ktoś mógł wyciągnąć jakieś nowe wnioski - mógł się zarejestrować na forum ktoś kto będzie chciał dopowiedzieć coś na ten temat itp ale nie w odstępach tygodniowych!

10. Domyślnie

jak juz napisałem na samym początku widzialem kilka tematow typu"jak zostac hakerem"ale wszystko było bardzo wyogolnione a teraz załozylem temat w ktorym chcialem wiekszej szczegolowosci ale niestety temat zszedł troche z całej koncepcji :P

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania