Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 20 z 20

Temat: Niewykrywalny keylogger z funkcją wysyłania loga na mail

Domyślnie

Cytat Napisał Benek Zobacz post
    Witam jestem poczatkujacy w tej dziedzinie i mam takie pytanko np mam dostep do komputera od kumpla i chciallbym zainstalowac mu Keyloggera na kompie , i zeby wszytsko co wpisal wysylalo sie na moj e-mail dalo bysie takie cos zrobic

Prosze o pomoc i pozdrawiam
    odpowiedz na pytanie: TAK DAŁO 'BYSIE'.

Po pierwsze - napisz sobie keyloggera HINT: keylogger'y pisze sie w delphi lub cpp. naucz sie dobrze ktoregos z tych jezykow.

Po drugie - napisales nie w tym dziale, ale to nie twoja wina bo ktos inny wczesniej tez napisal nie w tym dziale... .

Po trzecie - jak sie zaczniesz uczyc ktoregos z tych jezykow i bedziesz sie zastanawial dalej jak napisac keyloggera to wroc tutaj i zapytaj w dziale: PROGRAMOWANIE, albo WIRUSY/KONIE TROJANSKIE/KEYLOGGERY itp!

Po czwarte - zapoznaj sie z prawnym aspektem swojego dzialania.

pozdrawiam,
    mtbs!

Domyślnie

Mozesz napisac keylogger sam, znaczy program, ktory zapisuje kazdy przycisk klawisza, poprostu zwykly program, ktory sledzi klawiature, najlepiej w vb6 lub c++. Takie programy nie sa interpretowane przez anyvirus jako keylogger.

-----------------------------------------------------------------------------
    z innej beczki..
    Napisalem program w c++, ktory sprawdza godzine systemowa i wypisuje ja w konsoli, a antywirus avast wykryl w nim wirusa..

Domyślnie

bo uzyles jakiejs funkcji na ktora av jest wrazliwy?
    ps - fajnie odkopales temat ;x
    War, war never changes.

Domyślnie

nie rozumiem stwierdzenia 'zwykly program', a nie zwykly to jaki? Kazdy soft trzeba gatunkowo zakwalifikować :> Loguje klawisze - keylogger, logiczne to o czym mowisz, to bedzie nie skuteczne, bedzie duzy, wolny, widoczny i bedzie prosil o doinstalowanie bibliotek :]
    delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).

Domyślnie

Czy programy typu Roboform, w których logowanie na jakąkolwiek stronę (np. e - mail) nie są zabezpieczeniem przed keyloggerem.
    Ponieważ keylogger według definicji to "Program, który uruchamia się w razem ze startem systemu i działa niewidocznie w tle. Śledzi każde naciśnięcie klawisza i odnotowuje je w specjalnym pliku."
    A jedną z funkcji robofroma jest AutoWypełnianie hasła w formularzach logujących.
    Jak wtedy zadziała keylogger? Wyłapie auto - hasło czy niczego nie znajdzie?

Domyślnie

nie wylapie.
    War, war never changes.

Domyślnie keylogger

witam
    nie chcialam zakladac nowego tematu
    mam pytanie ,
    1)zainstalowalam PerfectKeylogger ,wszystko dziala swietnie oprocz przesylania logow na poczte.podczas testu wyskakuje mi komunikat ze nie moze sie polaczyc z serwerem,a wydaje mnie sie ze mam prawidlowe ustawienia
    2)jak nalezy skonfigurowac av(mam nod32)aby nie wykrywal Keyloggera przy skanowaniu?
    z gory dzieki

Domyślnie

A nie łaska zajrzeć na stronę producenta AV do działu FAQ?

Cytuje za stroną eset.pl:
    W jaki sposób wykluczyć poszczególne pliki ze skanowania w czasie rzeczywistym?

1. Otwórz główne okno programu klikając ikonę w zasobniku systemowym obok zegara.
    2. Naciśnij klawisz F5 aby przejść do ustawień zaawansowanych programu.
    3. Z drzewa opcji wybierz Antywirus i antyspyware → Wyłączenia a następnie Dodaj...
    4. Wybierz plik, który ma być wyłączony ze skanowania. Naciśnij OK aby zastosować zmiany.
    5. Naciśnij OK ponownie aby przejść do głównego okna programu. Uruchom ponownie komputer.

Uwaga: Jeśli aplikacja, którą dodajesz do wyłączeń łączy się przy użyciu protokołów HTTP, FTP i innych, powinieneś zastosować się do poniższych kroków:
    1. Naciśnij klawisz F5 i z drzewa opcji wybierz Antywirus i antyspyware → Ochrona dostępu do stron internetowych → Protokół HTTP → Przeglądarki internetowe.
    2. Jeśli aplikacja, która chcesz dodać do listy wyłączeń znajduje się na liście, dwukrotnie kliknij pole obok. Zostanie wyświetlony czerwony znak "X". Naciśnij OK aby zastosować zmiany. Jeśli aplikacja nie występuje na liście, przejdź do kroku 3.
    3. Naciśnij Dodaj aby wybrać. plik .exe. pożądanej aplikacji. Aplikacja zostanie wyświetlona na liście wyłączeń. Kliknij dwukrotnie pole obok aby pojawił się czerwony znak "X". Naciśnij OK aby zastosować zmiany.
    Co do konfiguracji...skoro twierdzisz, że jest ok to nikt ci nie pomoże...wróżbici i wróżbitki na forum o jednorożcach

pozdrawiam

Domyślnie

ja to juz jestem calkiem ciemny wogule nie wiem o jakich wy piszecie jezykach i nie umiem pisac programow
    sciaglem jakiegos keilogera z neta i zawirusowalem lik .exe wyslalem kumplowi tak zeby wiedzial i powiedzial ze nie udalo mi sie chyba bo odrazu anty wirus wykryl u niego trajoana w pliku .zip jak zrobic zeby to bylo nie wykrywalne bo chcielismy sprawdzic jego lasek a wsumie ten temat tak mnie wciagnol ze wsumie chcial bym umiec to z samej ciekawosci albo jak to zainstalowac w sumie samemu bo czytalem ze tez sie da ze nie wysylam tego jako trojana tylko jakos sie wchodzi na kompa przez ip i sie samemu instaluje ale w sumie to ja nie wiem skad wziasc nawet ip?

Domyślnie

Cytat Napisał max619 Zobacz post
    ... ze nie wysylam tego jako trojana tylko jakos sie wchodzi na kompa przez ip i sie samemu instaluje ale w sumie to ja nie wiem skad wziasc nawet ip?
    i niech tak zsotanie

Nie karmic Troli!
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12