aaa sry myslałem ze dzisiaj poniedziałek heh
aaa sry myslałem ze dzisiaj poniedziałek heh
To dzisiaj jest niedziela? A ja juz plik mialem uploadowac hahahaha
Spoko... jeszcze sie zastanawiam czy nie uproscic nieco zadania bo boje sie ze braknie Wam mocy obliczeniowej i ze tydzien czasu to za malo... a nie zalezy mi na tym aby nie bylo zwyciezcy... Upominek jak widzicie i tak juz jest gotowy i czeka... chodzi o to aby nie tylko rozwiazac zadanie ale i dowiedziec sie czegos wiecej o tym jak Windows przechowuje hasla i jakie sa slabosci tego rozwiazania (a jest ich kilka).
Pelne informacje co do ewentualnych zmian beda opublikowane jutro razem z plikiem/linkiem do pliku.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
9:13 ... dajjjjj tttteeeeennnnnnn plllllliiiiikkkkk
EDIT: czyzbym zaladowal nie ten plik? hmmm... az nie chce mi sie wierzyc ale cuda sie zdarzaja... w pliku nie ma usera HackZagadka...
Podziekowania dla suchego... a Was przepraszam za pomylke.
Prawidlowy plik bedzie wiec jutro - dzisiaj juz nie zdaze go podrzucic na serwer.
Przepraszam za pomylke... ale obciach!
EDIT 2:
teraz juz wiem dlaczego plik byl taki maly... ehhh... wina mojego lenistwa, chwila nieuwagi i opublikowalem zly plik :-(
EDIT 3:
Zabawe zaczniemy jutro rano w takim razie... czyli wtorek i zakonczymy we wtorek... poniedzialek to zdecydowanie nie jest moj ulubiony dzien...
Za to nagralem filmik gdzie widac jak loguje sie do Windows jako HackZagadka z haslem ktore bedziecie atakowac... Na filmie (ktory opublikuje nieco pozniej) widac jak byk ze to maszyna dzialajaca w VMWare :-) co oznacza ze juz nie istnieje w tej postaci... ani zadnej nawet zblizonej. Dlatego lubie VMWare - trzymasz kopie zainstalowanego systemu, rozwalasz go jak chcesz, przywracasz pliki, zaczynasz od nowa...
Ostatnio edytowane przez TQM : 07-02-2007 - 13:19
już zacząłem szukać jak wyciągnąć z sama konto którego inny "normalny" soft nie widzi... a tu jednak zmyłka
* markossx *
No ja też się zastanawiałem, czy to że tego konta nie widać, nie jest częścią konkursu :P Ale pomyslałem, że napisze, zapytam, najwyżej narobiłbym se obciachu
Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go na życie cudzym życiem. Nie dajcie się schwytać w pułapkę dogmatu, która oznacza życie według wskazówek innych ludzi. Nie pozwólcie, by szum opinii innych zagłuszył wasz wewnętrzny głos. I co najważniejsze, miejcie odwagę iść za głosem swojego serca i intuicji. Wszystko inne jest mniej ważne.
Steve Jobs
Wiesz... pospiech... patrze plik ma 25kB... dobra... ehmmmm - braklo zera? SAM ma ciutke ponad 250kB wiec jedna cyfre polknalem, przyjmujac za dobra monete i ciach... poszlo.
Nie obrazajac naszych sasiadow ze wschodu... "czeski blad"
dobrze suchy zrobiłeś
i jeden problem mamy z głowy
tqm - zapodaj to jeszcze dziś to bedzie co robić po południu....
Ostatnio edytowane przez markossx : 07-02-2007 - 14:55
* markossx *
heh własnie zaczołem dekodowac admina
Nowy plik opublikowano o 07:02 UTC
Zasady bez zmian, milej zabawy
Plik do pobrania z http://ctrl-alt-del.cc/ w downloads'ach