Udowodnij że to ja, aha na tamtym forum o ktorym wspominalas ban zostal zdjety, uwazaj zebys ty go nie dostala za oczernianie...
Polskie prawo nie bada kto zaczął. Dopóki człowiek nie został skazany za opisane oszustwa nie możesz o tym mówić (pomówienia etc) - a tym bardziej nie powinieneś go oczerniać. A informacje o orientacji seksualnej to dane wrażliwe - nie porusza się takich informacji na forum. To nie tor, nie rób syfu tylko dlatego, że ktoś inny robi syf. Są inne miejsca by dać sobie moralny wpier... .
Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.
Jeszcze raz przepraszam ale tylko za wątek orientacji... .Tak to nie forum na taki temat. Ale przepraszam Cię bardzo to ja przez tego Pana zostalam oszukana i nie mam prawa kogoś innego ostrzec? Mam na to dowody rozmowa na gg przelew na Jego konto.To nie są żadne oszczerstwa, Zresztą w temacie OSZUST podałam tego Pana inne nazwy ktorymi się posługuje, Na każdą frazę znajdziesz odpowiedz w goglach,Na "Forum haker" dostal bana, Ale skoro uważasz ze ma prawo tu być to ok, Niech oszukuje dalej,