brak odzewu na propozycję
ps. tqm widzę cię ale nic nie piszesz ;p
brak odzewu na propozycję
ps. tqm widzę cię ale nic nie piszesz ;p
Ostatnio edytowane przez eMCe : 04-30-2007 - 02:13
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
poznan/wroclaw/warszawa/lublin/krakow.irc.pl port 6667 - wlazlem wlasnie na krakow przez tunel ssh na serwie kolegi...
Czemu chatbox nie wypalil? nie wiem... moze nie mial go kto napisac
Wiesz - ludzie maja mase zajec... do tego dzisiaj jeszcze jazda z glupimi pytaniami - doskonale marnujacymi czas... zamiast pisac post ze skarga na smierdzace lenie moglem siedziec i pisac chatboxa na przyklad... a tak nie ma :-(
Poza tym trzebaby to jakos zintegrowac z forum/stronka ale spoxik... zaraz cos poszukam i przetestuje - jakby chlopaki nie mieli czasu to powiesze to gdzies u siebie i ustawi sie link
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
możecie klepnąć konkurs na chat box i ktoś go napisze albo zastosować gotowe rozwiązeanie
i wten sposób rozłożycie cięrzar zadania na urztkowników
wam zostanie tylko implementacja
nie ma potrzeby... jest tego softu masa... juz mam kilka wylapane i bede testowal dzisiaj u siebie...
panowie noto gdzie udezamy?
proponuje na jakiegos irca sie wbic albo na czaterie na harrego pottera
co wy nato zart z tym harym of course
a i dajcie jakies dobre kanaly o hacku na irca
ja jade na warszawskim serwie na 6667 porcie
tylko niewiem na jaki kanal sie wbic
moze byc ten co wyzej napisalem... bede wieczorem po pracy... a moze i nawet zaraz sie wepne :-) ale i tak pracuje nad czyms innym wiece bede baaardzo okazyjnie odpowiadal...
a może jakiś chat na stronie ? np coś takiego http://www.flash-chat.pl/chat.php?chatID=hack
arrrrrghhhhhh - o czym wlasnie mowimy?!
ja juz testuje jedno rozwiazanie tak czy inaczej - na razie moze byc irc... docelowo czat na stronke...