na 100% na SP2 nie działa
netapi_ms06_040(win32_bind) > exploit Starting Bind Handler. Detected a Windows XP target This will not work on SP2!
na 100% na SP2 nie działa
netapi_ms06_040(win32_bind) > exploit Starting Bind Handler. Detected a Windows XP target This will not work on SP2!
Ostatnio edytowane przez kaspsior : 05-13-2007 - 21:59
oczywiscie ze na sp 2 nie dziala jak piszesz show options i niema tam sp2 do wyboru to chyba oczywiste
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
czy ktoś pomoże mi złamać hasło na wp.pl.nie mam o tym pojęcia choć już się dużo nauczyłam.mam dość oszustw męża.usłyszcie ludzie i pomóżcie.adres harusień[email protected] lub [email protected] wiem czy dam radę sama ale muszę spróbować
idź sobie
najłatwiej byłoby skorzystać z takiej magicznej opcji jak "nie pamiętam hasła" -> "skorzystaj z podpowiedzi", no bo chyba hobby, date urodzenia i miejsce zamieszkania męża to chyba znasz
Ostatnio edytowane przez kaspsior : 05-30-2007 - 12:33
heh ale nie martw sie zaraz bedzie odpowiedz " ale nie pamietam "
sa tez operatorzy wp udwodnij im ze to twoje konto i po sprawie
Witam:=)
Hasło mozesz złamac spokojnie pod linuxem uzyj narzedzia pop3_crack ,lub brute force ;pop3_crack to narzedzie które współpracuje ze słownikiem sciag dobry słownik z neta ; jesli bedzie koneicznosc to juz sam ci zuce słownik pop3_Crack mozna spokojnie z neta zassac. Tylko musisz posiwiecic troche czasu bo chwile zejdzie
PS:Chyba ze jestes z nim w sieci lan mozesz posłuzyc sie sniffingiem nawet pod windowsem jest duzo programików np: cain&abel pod linuxa tez nie brakuje
ale polecam linuxa
Domyslam sie ze mieszkacie w jednym domu i korzystacie z jednego komputera nawet jesli z dwóch to dostep do jego kompa masz zainstaluj na komputerze keyloggera ;
keylogger loguje wszystkie wycisnięte przyciski w klawiaturze kiedy mąz wpisze hasło na wp do poczty to keylogger je zapisze potem tylko sprawdzisz sobie
i po klopocie
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez eryk : 05-30-2007 - 15:22
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl
Nie no to jest jakas ściema chyba...
Próbowałem to zrobić z 5 IP i cały czas sie nie udaje...
A wiem ze te osoby nie maja zadnych zabezpieczeń...
Bo o ile sie nie myle to zeby sie włamać na komp to trzeba najpierw
zdobyć IP tej osoby potem nmapa zrobic i dopiero na podstawie tego
określić jaki exploit jest potrzebny ... To skąd mam wiedzieć czy ten exploit będzie dobry...
tak - najpierw zdobywasz ip - potem wywiadzik o hoście - na to są różne sposoby jednym z nim jest nmap ale może być też telnet i sie nam nieraz przedstawi ładnie - chodzi o to żeby zebrać jakieś informacje co za system pracuje na hoście i jakie usługi na nim dzialają - potem szukasz odpowiedniego exploitu - a skąd wiedzieć czy ten będzie odpowiedni?... z dokumentacji dołączonej do exploitu
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
nmap to bardzo subtelna metoda... w ogole skan to subtelna metoda... oczywiscie 'subtelna' w cudzyslowiu... bo najczesciej to jak lomotac piesciami do drzwi a pozniej sie dziwic ze nikt nie chce Cie wpuscic...
Czy nmap to na prawde jedyne co znacie?! Jest tyle narzedzi do robienia zwiadu... google wie!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)