Cześć jestem Piotrek też mam 14 lat, szukam koleżanek i kolegów.
Pamiętacie tą reklamę? ;D Ile kroć widzę teraz kogoś kto się przedstawia kojarzy mi się z tą reklamą
Ekhm, mam trochę więcej lat, ale mimo to witaj
Cześć jestem Piotrek też mam 14 lat, szukam koleżanek i kolegów.
Pamiętacie tą reklamę? ;D Ile kroć widzę teraz kogoś kto się przedstawia kojarzy mi się z tą reklamą
Ekhm, mam trochę więcej lat, ale mimo to witaj
@Cwenu
No z tym uprawianiem to nie bylo najmadrzejsze
@Topic
Ja mam 16 lat i ucze sie delphi, umiem podstawy html'a i uwielbiam cwiczyc socjotechnike na rodzicach i rodzenstwie ; > Lubię GRAĆ w piłkę nożną :PP
Being bastard is fu***ing crazy!
MÓW POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ
Perl / PHP / Html
Witam!
Mam 27 lat i zastanawiam się czy ja dobrze trafiłem...
Patrząc na średnią wieku na tym forum, powinienem być chyba na emeryturze...
Najlepsze jest w tym to, że dopiero zaczynam...
[Tu można się pośmiać]
Komputerami interesuję się od dosyć dawna jednakże do tej pory skupiałem się na ich naprawach i instalacjach Windowsów... Pracuję jako grafik komputerowy, choć nie mam do tego predyspozycji...
Nie potrafię programować...
[Tu także można się pośmiać]
Kiedyś liznąłem Delphi przy pracy dyplomowej, a później chwilowo przebywałem w b[a]ushu, miało to miejsce gdy zainteresowałem się linuksem...
Z powodu małej ilości czasu i chyba ograniczeń umysłowych mam potężne problemy ze zrozumieniem jakiegokolwiek języka programowania...
Teraz próbuję perl'a, choć na sukcesy szanse marne także proszę o wyrozumiałość...
Interesują mnie także sieci wifi (wardriving itp.)
Ponadto uwielbiam muzykę (latin, reggae itp.), ale interesuje mnie także polityka(w szczególności Bliski Wschód)...
Pozdrawiam