Moge postawić na moim serwerze jakbyście chcieli.
Moge postawić na moim serwerze jakbyście chcieli.
tak h4x0r$k0 się wypowiadałeś odnośnie poziomu, i nie przyszło ci do głowy, żeby rzucić ssh l;p@host do jakiegoś shakowanego gova czy mila, zeby bota postawić? ;-) to by był poziom co?Napisał blackicenavarro
jak chuj.
hmmm... mysle ze nie bede sie znizal do twojego poziomu dyskusji. jezeli jestes sfrustrowanym nastolatkiem idz gdzie indziej poszumiec. ja oczekuje polemiki, nie szczekania. o tym marze na tym forum. jezeli masz cos do mnie (w sumie to nie wiem czemu-przeciez nie masz pojecia kim jestem-np. piszac o gov'ie w poscie powyzej) to zapraszam na priva, tu bedziesz mogl do woli sobie poszczekac, pobluzgac hehe, a forum zostaw na czysta partnerska polemike. chyba ze nie potrafisz i tylko lubisz robic dookola siebie sporo szumu. jezeli sie myle to mnie oswiec. nie osadzam cie choc ty mnie juz osadziles.
BlackIceNavarro
hmmm, jesli dalej chcecie kanalu IRC na IRCNecie to piszcie. nie wiem co z gorionem i jego #hack ale zawsze mozna cos innego wykombinowac.
jakies pomysly? ja mam wystarczajaco duzo shelli by sklikac botki
live fast, die young...
poysly. hmm... drzewo - po prostu stawiajta botki i jazda. zrobmy se channel hack.pl i wszytsko. moze byc pieknie. tzreba sprobowac.
BlackIceNavarro
no wlasnie nie zrobimy #hack.pl bo jest zajete
dobra nie wazne. tymczasowo to bedzie #hack.peel
live fast, die young...
peel ? rotfl. #hackpl ?
BlackIceNavarro
widzisz drzewo, chcij dobrze, to albo cię pojadą za nazwe, albo cię pojadą, że nie ustawiłeś +r ;-)
jak cos mam postawiona sesje na #hack.pl tyle ze na polnecie. moge udostepnic =)
Nazwa kanału najważniejsza?
Ważni ludzie na kanale. Inteligentni.