a dział to my już ci kolego zrobimy
ja proponuje zwykły txt + pdf
a dział to my już ci kolego zrobimy
ja proponuje zwykły txt + pdf
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
a hehe nio to faktycznie sie nie zrozumieliśmy - o czym innym myślałem- myślałem o treści zagadki - zresztą nieważne - poradzisz sobie - jestem ostatnio jakoś strasznie zakręcony...
myślę że osobny dział na te zadanka powstanie...
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
HA!
Temat nie umarl, ludzie tez nie... czas... hmmm - sprawdze jak bede mial chwile
Przeprowadzka zakonczona, zostalo zalatwic sterte formalnosci, dokonczyc sprzatanie, dokupic nieco mebli i poczekac jeszcze jakies 2-3 tygodnie na internet (cholera - z tym zawsze jest najwiekszy problem). Mam nadzieje ze uda mi sie popracowac nieco off-line i nadrobic zaleglosci - jednak praca off-line ma swoje zalety.
Odkrylem za to ciekawa funkcje mojego telefony (wystarczylo zajrzec do instrukcji hehe) - jako ze to XDA z Windows Mobile ma takie cos jak Internet Connection Sharing... Wlaczasz program na telefonie, dajesz port USB i 'Polacz' a potem podpinasz do kompa z Windows'em i.... wykrywa nowe polaczenie ethernet 10mbit i telefon robi za router - daje pelen NAT!
Mad_Dud - postaram sie zajrzec dzisiaj nieco na ten programik, lezy na liscie 'TO-DO' :-) Mam zamiar nieco popisac i poczytac w tym czasie... wiec bedzie ciekawie, tylko dajcie mi nieco czasu
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Użytkownicy, którzy przyczynią się do rozwoju społeczności HACKPL poprzez
swoje artykuły, crackmes, hackmes, zadania będą mieli dostęp do niektórych
z dodawanych działów HACKPL. Ci, którzy dodatkowo udokumentują swoje umiejętności będą mieli dostęp do tworzonych działów zamkniętych. Działy
zamknięte będą dotyczyły zaawanosowanych technik inżynierii wstecznej, bughuntu - reszta pozostanie tajemnicą.
Bardzo ciekawy temat, warty przeczytania.
auto serwis nowy targ https://tacho-serwis.com/warsztat-samochodowy
Ostatnio edytowane przez suska : 12-19-2023 - 11:07