Ja jestem za... mam sprzet, mam lacza... tylko nie mam czasu aby w calosc wgryzac sie samemu. Kto ma wiedze i chce poprowadzic projekt? Widac ze pare osob chetnych sie znajdzie...
Ja jestem za... mam sprzet, mam lacza... tylko nie mam czasu aby w calosc wgryzac sie samemu. Kto ma wiedze i chce poprowadzic projekt? Widac ze pare osob chetnych sie znajdzie...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
do mojej sieci dobijają się ostatnio jakieś dziady, mogę wstawić jedną maszynkę do szafy i zostawić lukę. Nie wiem co ciekawego jest w mojej sieci, ale już kilka prób zaobserwowałem, przy czym większości dotyczyły one serwera aplikacji.
można to stawiać na windowsie
czy projekt padł już śmiercią naturalną czy jeszcze ktoś tu zagląda
Ostatnio edytowane przez 4ndr1u : 01-24-2009 - 10:47
00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
How To Become A Hacker
Polskie forum programistów java
Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"
Witam, ja się moge przyłączyć do testów. Mam wiedzę w systemach linuxowych jakąś tam i chętnie sie pobawie celem z który nie grozą kraty. Najlepiej jak by ktoś miał ochotę we dwóch lub trzech tak przy atakować. Kto chętny do współpracy?
projekt umarl, widocznie kazdy ma inne projekty na glowie
War, war never changes.
Domowy serwer dedykowany 10 MBps
axp 2000+
RAM : 2 GB
System: Ubuntu (moge szybko zmienic na debiana w razie wymagan, reinstalacja systemu nie robi mi problemu)
Chetnie sie przylacze ale niedlugo bede sie wyprowadzal wiec serwer bedzie offline przez jakis czas..
Jeśli ktoś z Was poszukuje do projektu prętów ciągnionych okrągłych to polecam zajrzeć tutaj - https://polstal.pl/pret-ciagniony-cz...iejsze-roznice
Ostatnio edytowane przez suska : 08-26-2022 - 16:08