Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: wazne pytnie

Domyślnie Jak sformatować dysk (partycję) ?

Siema ch preinstalowac wide xp i nie wiem jak zformatowac dysk c tak zeby plytka sie odpalila i wszystko bylo tak jak nalezy jezeli wiecie cos na ten temat to prosze dajcie i kilka wskazowek lub linka na stronke z instrukcja

by eMCe:
    Temat zmieniony!
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 05-07-2007 - 16:43

Domyślnie

żeby płytka sie odpaliła musisz ustawić w biosie start z cd/dvd i to wszystko...
    instalator windy jest na tyle wypasiony że pozwala sformatować partycję przed instalacją
    * markossx *

Domyślnie ;p

ahahah czyli mam wejsc w biosa, wlozyc plytke odpalic ja i instalowac ;p a jak wejsc w biosa heh sorry ale jestem jakis powolny ;p ( czy tylko dysk c mi sie sformatuje

Domyślnie

nieee!!!
    masz ustawic w biosie botowanie z CD albo DvD i wtedy zrestartowac kompa wlorzyc plyte i zaraz sie uruchomi, jak nie bedzie wiedzal gdzie sie ustawai bootwanie to poiwedz jakiego masz biosa? (nibieskoego czy czarno bialego :P)

Domyślnie chyba niebieski

czyli bios to jest to jak wlaczam kompa to musze jakis przycisk wcisnac i mi sie pokazuje niebieskie okno? jak tak to mam niebieskiekgo

Domyślnie

Tak i tam ustawiasz botowanie z cd.
    Ps: czy ten temat jest taki ważny może byś jednak pisał cos istotnego w tytule.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

poszukaj sobie dokumentacji faq czy cos takiego do biosa i niepisz na tym forum takich postow bo instalacja windowsa ma z hackiem baardzo mało wspulnego

Domyślnie

ok sry za problem ale dzieki za odp ;p