truecrypt to narzedzie do robienia wirtualnych dyskow... a nie zakladania hasla na foldery :-)
szczerze mowiac sam go uzywam - niezle zrobione!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Obawiam sie ze to niemożliwe ale mozna ukryć folder zeby byl on niewidoczny !! tylko trzeba pamiętać ze sie go ukryło jeśli ktos chce wiedziec jak to sie robi niech sie odezwie
a niemozesz spakować rarem czyb czyms i wrzucic hasło może troche niewygodne
ale zawsze coś
to sie robi tak : przyciskasz prawym przyciskiem myszy na folder ktory chcesz ukryć dajesz ==> właściwości ==>zakładka ogolne ==>atrybuty ==>zaznaczasz ukryty i jest.
zeby ten folder znowu byl widoczny to wchodzisz w : panel sterowania ==> opcje folderow ==>zakładka widok ==> zaznaczasz pokaz ukryte pliki i foldery ==> klikasz prawym przyciskiem myszy na folder ktory byl ukryty ==> dajesz właściwości ==>zakładka ogolne ==> i odznaczasz : ukryty. i to wszystko
zycze udanego ukrywania plikow i folderow pozdro dla tych ktorym pomoglem
masz opis wyżej - chyba była odpowiedź w tym samym czasie
dla mnie to liche zabezpieczenie - jak ja proponuje pisałem juz wcześniej - dodam tylko ciekawostke że jeśli umieścisz plik w koszu - czyli C:\recycled , D:\recycled itd... to wyszukiwarka systemowa go nie znajdzie
a co fajniejsze usunięcie wszystkiego z kosza nie spowoduje usunięcia pliku - z tym ze pliki nie wrzucamy do folderu recycled poprzez wrzucanie ich do kosza ale wykorzystując np. totalcomandera czy CMD - przenosimy lub wchodzimy w katalog C:\recycled i tworzymy tam folder...
:/ chaotycznie opisałem :/ - zorbie kiedyś tutka o tym.. i dam link..
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )