Szykuje mi się wycieczka do Krakowa na kilka dni. Jedziemy w kilka osób i chcielibyśmy wynająć jakieś wieksze auto na 3 dni. Doradzicie w jakiej wypozyczalni można to zrobić w dobrej cenie?
Szykuje mi się wycieczka do Krakowa na kilka dni. Jedziemy w kilka osób i chcielibyśmy wynająć jakieś wieksze auto na 3 dni. Doradzicie w jakiej wypozyczalni można to zrobić w dobrej cenie?
Rent a car. Jest to lokalna wypożyczalnia w bardzo dobrej lokalizacji, bo w centrum miasta na dworcu głównym. Jednak jeśli będziecie chcieli odebrać auto w innym miejscu to nie stanowi to problemu. Mogą dostarczyć samochód nawet na lotnisko. Ceny mają dobre, wszystkie samochody są ubezpieczone. Jednak proponowałbym wynająć auto z pełnym wyprzedzeniem, tak aby mieć pewność,ze będzie na Was czekało dokładnie to auto na jakim Wam zależy.
Tania wypożyczalnia i wynajem samochodów Kraków | CENTRUM RENT a CAR
Ostatnio edytowane przez aqq : 02-28-2018 - 08:28
Ja niestety nie znam żadnej sprawdzonej wypożyczalni na terenie Krakowa, natomiast mogę polecić z Lublina https://car-rental.pl/kontakt/wypozy...chodow-lublin/ , korzystałem z ich oferty wiele razy i jak najbardziej jestem zadowolony.
Hej. Jak już wynajmiecie samochód w Krakowie to polecam je bezpiecznie zaparkować np Lotnisko Balice - drugi najważniejszy port lotniczy w Polsce : bilgorajska.pl (lotnisko, Kraj, parking) przy lotnisku w Balicach mają wysoki standard i ja bym szukał tego typu parkingów w Krakowie.
Wasze propozycje na pewno będą pomocne dla innych. Zdecydowanie jest w czym wybierać.
Największym źródłem motywacji są dla nas koledzy po fachu.
tez polecam rent a car