Witam a czy ktoś chodzi z was na sztuki teatralnejak wczoraj byłam na spektaklu "Przepraszam, co pan tu robi?" i szczerze ubawiłam się jak nigdy
![]()
Witam a czy ktoś chodzi z was na sztuki teatralnejak wczoraj byłam na spektaklu "Przepraszam, co pan tu robi?" i szczerze ubawiłam się jak nigdy
![]()
Ja byłem ale tak bardzo mi się nie podobał... Kalkuluję sobie dlaczego Ci się podobał i nie wiem.
Ostatnio edytowane przez Wiertas : 04-28-2017 - 12:11
Do etatru chodzę żadko. Ostatnio byłem w zeszłym roku i muszę przyznać, że sztiku są na coraz wyższym poziomie.
Kiedyś nie chodziłem, ostatnio jednak często się wybieramy z żona. W przeszlości kupowaliśmy głównie miejsca na spektakle dziecięce ponieważ mamy córkę.
Jednak ostatnio byliśmy na kilku przedstawieniach dla dorosłych. Pewne urozmaicenie dnia. Polecam szczególnie spektakl Kobiety na skraju załamania nerwowego. Świetna sztuka. Grają w teatrze Rampa w Warszawie.
Teatr Rampa - strona główna
Ostatnio edytowane przez jankes : 06-20-2017 - 14:35
Teatr to świetna rzecz. Zupełnie inne doznania niż kino, niby brak efektów jak w filmach, ale wrażenia pełniejsze, moim zdaniem.
IMO, nie ma porównania pomiędzy teatrem a kinem.
W teatrze nie ma cięć i powtórek, nie ma powtarzania tekstu, trzeba mówić głośno i wyraźnie.
Innymi słowy; trzeba zagrać raz a dobrzeco dla większości kinowych/serialowych aktorów jest ponad miarę - jeszcze w dzisiejszej dobie paradokumentów...
Pozdrawiam, VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);