Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Jaki porządny telefon do 1200 zł kupić

1. Domyślnie Jaki porządny telefon do 1200 zł kupić

Szukam obecnie dobrego sprzętu mniej więcej do 1200 zł ( więcej raczej nie dam).
    Mam obecnie na oku tego Meizu:
    Meizu M1 Note 16GB - porównaj ceny z Najtaniej.co

Ale z drugiej strony tak sobie myślę czy warto jest inwestować tyle w telefon chińskiej produkcji?

Jeszcze patrzę się na tego Lg G2:
    LG G2 - porównaj ceny z Najtaniej.co

No ale z drugiej strony ma on o wiele gorsze parametry niż Meizu Co będzie lepsze?

Domyślnie

sony xperia e4g

Domyślnie

Ja jakoś jestem fanką Samsungów, ciągle kupuję tą markę, jedynie zmieniam modele. Przed tyodniem kupiłem sobie Samsung Galaxy S6 32GB SM-G920F BLACK. Z całym przekonaniem mogę stwierdzić że telefon wart jest swojej ceny, mojej żonie bardzo spodobały się kolory jakie proponuje dla tego modelu marka Samsung.
    Ostatnio edytowane przez MateO : 03-09-2016 - 12:41

Domyślnie

Ja mogę polecać telefony LG. Miałem w rękach LG4, sam mam LG3 i jest naprawdę spoko sprzęcik. Używane w super stanie spokojnie kupisz w tej cenie.

Domyślnie

Zestawienie najlepsze smartfony znajdziesz w tym artykule Jaki telefon kupić? - Poradnik Ceneo Mi bardzo pomógł rozeznać się w ofercie z 2016 roku

6. Domyślnie

Ja nie polecam LG. Mi się ciągle zwieszał telefon i musiałem zmienić model.

Domyślnie

OnePlus X Champagne to biała wersja smartfona OnePlus X, która zadebiutowała 22 grudnia 2015 r, na kilka tygodni po czarnej wersji. Teoretycznie smartfon od swojej podstawowej wersji różni się tylko kolorem obudowy. W praktyce mam jednak podejrzenia, że zmieniło się coś jeszcze, bowiem w telefonie nie zauważyłem wielu błędów, które początkowo zgłaszali użytkownicy czarnej wersji.

8. Domyślnie

LG3/LG4 miałem polecam.Choć teraz nie wiem czy nie poszedł bym w iphona z zaagranicy.

Zasady Postowania