Witam,
mam problem ponieważ potrzebuje otworzyć archiwum z potrzebnymi informacjami z przed ponad roku oszczędzi mi to bardzo wiele pracy. Niestety archiwum jest zabezpieczone hasłem którego szczegółów nie pamiętam. Wiem z pośród jakiej grupy znaków powinno zostać stworzone hasło, jest to kombinacja max 9 znaków z których składa się hasło lecz nie pamiętam ich kolejności do tej grupy wchodzą małe duże litery i znaki specjalne natomiast hasło jest długie na 15 do 18 znaków program AAPR 4.54.48 pokazuje mi, że będzie łamał to do końca świata i to uważam za słaby pomysł na zaoszczędzenie czasu więc stąd pytanie do was Forumowicze czy istnieje możliwość stworzenia jakiejś biblioteki ze znakami z których program ma skorzystać oraz podpowiedzieć mu najbardziej prawdopodobne konfiguracje by sprawdził je jako pierwsze a nie leciał po kolei od AAAA, AAAB etc.
p.s.
Wybaczcie mi jeśli taki temat już był bądź umieściłem go nie w tym dziale co potrzeba, próbowałem przeszukać google w takim celu ale po raz kolejny szkoda życia na przekopywanie się przez tony śmieci skoro ktoś z was z marszu może odpowiedzieć na te pytanie