Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 26

Temat: Laptop do 900zl

Domyślnie

Poszukaj jakiegoś używanego HP. Wg mnie są najlepsze. nawet uzywany kilka lat jest lepszy aniżeli wszelkie nowości.
    Ostatnio edytowane przez MateO : 03-10-2015 - 00:27

Domyślnie

Również bym nie słuchał lamusa i jego lamerskich wyników awaryjności. W mojej pracy mam dell'e i hp'ki - i to w setkach. Nie zauważyłem by HP był awaryjny (od fizycznej strony - a że ludzie psują OS to inna sprawa). Mój osobisty HP działa bardzo dobrze. Za to nie mam dobrego zdania o Dell - jakość tych komputerów pogorszyła się. Klawiatury niektórych modeli jakie mamy wyglądają jak z przetopionego plastkiu od kapsli i tak samo działają.
    Extraterrestrial plant

Domyślnie

Ja natomiast zachęcam do ignorowania kozojeba. U niego w pracy, gdzie zamiata, na pewno nabrali tych HP'ów by były tanie. Normalka.
    Głos racjonalny.

Domyślnie

Według mnie laptopy z roku na rok są coraz tańsze i znaleźć sprzęt za 900 złotych już nie jest tak ciężko. Tydzień temu kupiliśmy z żoną laptopa HP za 900 złotych dla naszego syna. Na jego potrzeby jest idealny.

Domyślnie

Ja to myślę, że ceny są raczej stałe tylko za te same: 900, 2500, 4500, 6000zł dostajemy coraz lepszy sprzęt w kolejnych latach.
    Extraterrestrial plant

Domyślnie

Cytat Napisał Elitegroup Zobacz post
    Ja to myślę, że ceny są raczej stałe tylko za te same: 900, 2500, 4500, 6000zł dostajemy coraz lepszy sprzęt w kolejnych latach.
    Won z Europy wielbłądojebie.
    Głos racjonalny.

Domyślnie

Lepiej dołożyć kolejne 900 zł. i kupić coś nowego. Nie będzie to full wypas ale zawsze coś.

Domyślnie

media expert maja teraz wyprzedaże

Domyślnie

Jednak ja nie zdecydowałbym się na kupno używanego laptopa. Jeżeli naprawę chcesz kupić sprzęt to już nowe modele można kupić za niewiele ponad 1000 zł w sklepach internetowych. Na przykład Lenovo G50-45 80E301R5PB Laptop ze systemem operacyjnym windows 10.
    Ostatnio edytowane przez MateO : 03-09-2016 - 12:41

Domyślnie

No wiesz Ramzes tylko podałeś sprzęt 60% droższy: ) Jak się podaje granicę 900zł tzn, że się nie ma 1500: )
    Extraterrestrial plant

Zasady Postowania