Mam pytanie zwiazane z pewna gra,ale do rzeczy chodzi mi oto,jesli na przyklad port 55901(do blastowania czyli tworzenia itemow w grze) jest zamkniety to mozna go otworzyc jesli tak to prosze mi powiedziec bede wdzieczny
Mam pytanie zwiazane z pewna gra,ale do rzeczy chodzi mi oto,jesli na przyklad port 55901(do blastowania czyli tworzenia itemow w grze) jest zamkniety to mozna go otworzyc jesli tak to prosze mi powiedziec bede wdzieczny
Jesli serwer go nie otworzy to sie nie da... przenosze do wlasciwszego dzialu...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Jak otworzyć port...
a sprawa bardzo prosta..
omówię z grubsza - najważniejsze rzeczy to:
kupujesz kawałek działki nad morzem,
idziesz do Urzędu skarbowego i do innych urzędów,
kupujesz troche złomu i spawarkę, deski (lub trociny i superglue)
robisz statek i port otwarty
sorki ale sie nie mogłem powstrzymać
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Napisz po jakiej stronie ten port ma być otwarty, twojej czy serwera z grą,
jeśli twojej to port odblokowywuje się w zaporze SP2 lub na własnym firewalu jeśli po stronie serwera to inn bajka.
hmm aha czyli sie nie da? bo nie wiem jak ale moj kolega na globalu(serwer muonline) ma exe set bo mowil ze otworzyl port a mi nie chce powiedziec cwel ;p
nikt chyba (poza toba) nie wie co to jest ten 'exe set' wiec takie gadanie do niczego nie prowadzi... i nadal nie wiemy czy port masz otworzyc na serwerze czy u siebie...
jak na serwerze to tego nie zrobisz... jak u siebie to mozna sie bawic...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
na serwerze sory za te nie zrozumiale wyrazy na serwerze kolegi naprzyklad porty 44405 55901 59960 to sa porty hackowania sa one zamkniete na nie ktorych serwerach przez co nie moge hacknac czy jest sposob na odblkowanie tych portow bo sa zablokowane chyba jasniej co nie
portu ot tak nie można sobie otworzyć: nie ma czegoś takiego jak 'open port 5444'
port jest otwierany wtedy gdy jakiś program lub usługa potrzebuje danego portu - wtedy go sobie "otwiera" czyli 'słucha' na nim...
te co podałeś są otwierane przez konie trojańskie czyli programy, tak?
jeśli zapodasz delikwentowi na jego komp taki program, wtedy aplikacja port otworzy i bedzie na nim słuchać, żeby odbierać ewentualne połączenia/żądania, qmasz?
* markossx *
taa kumam ale jak mu to wepchnac na kompa przeciez wykryje antywir albo firewall albo sie nie zgodzi a jaki z koniow byl by najlepszy
przewal forum - było o tym 1.000.000 x.
* markossx *