-
Tor Browser nie działa z VIP72 proxy
Witam.
Mam zainstalowanego klienta VIP72 z aktywną subskrypcją oraz dostarczonego razem z nim Proxifier Portable.
Ustawienia:
Proxy Servers:
127.0.0.1
9951
Proxification Rules (te włączone)
Localhost
Target: localhost; 127.0.0.1; %ComputerName%
Action: Direct
New
Target: firefox.exe; plugin-container.exe; opera.exe; chrome.exe; plugin-container.exe; tor.exe; vidalia.exe; tor-resolve.exe
Action: Proxy SOCKS5 127.0.0.1
Uruchamiam klienta vip72 oraz Proxifiera,włączam normalnego firefoxa Proxifier go wykrywa jako aplikacja i proxy vip72 działa.Zamykam go i uruchamiam tor brower bundle,Proxifier go w ogóle nie wykrywa,w menadżerze zadań widnieje on jako aplikacja firefox.exe,jednak ma inne ID oraz opis.Tor.exe jest uruchamiane w menadżerze zadań jako procesy w tle, Proxifier nie wykrywa go.Zainstalowałem też oddzielnie vidalia-bridge-bundle i ustawiłem go do pracy tylko jako klient,Vidalia.exe jest uruchamiana jako aplikacja a tor.exe jako proces w tle Proxifier oczywiście nic nie wykrywa a wybrane proxy w Vip72 jest cały czas aktywne a Proxifier wykrywa tylko normalnego firefoxa włączyłem też chrome i również działa zaczyna mnie to denerwować powoli jak to zmusić do współpracy próbowałem już na różne sposoby ale nic nie działa proszę o pomoc.
-
A nie możesz po prostu zainstalować wtyczki do Chrome ?
https://chrome.google.com/webstore/d...mjbbkaajdcpoil
Zasady Postowania