Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: Szkolenia

Domyślnie Szkolenia

Chciałbym odbyć szkolenia z zakresu bezpieczeństwa teleinformatycznego. Żeby szukać pracy w tej branży jednak trzeba mieć nieco papierków na swoje umiejętności. Czy możecie coś polecić , fajnie by było wynieść także jakąś wiedze ze szkolenia, nie tylko papierek mnie interesuje. Z góry dzięki - jestem z północnej części Polski.

Domyślnie

Hmm,stary bywalec a takie kocopoły serwuje :]
    * markossx *

Domyślnie

Może nie mam wyczucia, ale nie wiem co jest nie tak moim pytaniem. Jestem zainteresowany szkoleniami z zakresu bezpieczeństwa. Wszystko co znalazłem (niewiele) np. Niebezpiecznik robi w Krakowie i Wawie. Dobrze by było mieć coś ekstra do wpisania w CV

Domyślnie

Ja również nie zrozumiałem moderatora, ale to, że jestem głupi wiadomo już od dawna hehe.

A co do szkoleń to myślę, że bez problemu znajdziesz na internecie xD

Może to o to chodziło ? że zamiast poszukać w google piszesz jakieś "kocopoły tzn serwujesz" hehe

Domyślnie

Żeby szukać pracy w tej branży jednak trzeba mieć nieco papierków na swoje umiejętności.
    Zwyczajnie, trzeba mieć umiejętności na potwierdzenie swojego progresu,
    papier, gdzie EKO?
    Kurs może doszlifować lub rozkręcić, wszystko pomiędzy ogarniasz sam
    + pomoc Ludzi, którzy zechcą podzielić się wiedzą...

Tak to widzę.
    * markossx *

Domyślnie

To spróbuj się dostać np do służb mundurowych bez kwitka ze szkolenia.

7. Domyślnie

Warto też w CV pokazać co się robi samemu, często jest tak, że bedzie po prostu test, a nie liczy się to jaki masz papierek.

Domyślnie

A ja myślę panowie, że w wielu firmach papierek jest wiążący.

Domyślnie

ja zapisałem się na szkolenie jak robić zabudowy ze szkła warszawa cena, postanowiłem się na to zapisać, ponieważ słyszałem że bardzo dobrze płacą osobom, którzy potrafią coś takiego wykonać
    Ostatnio edytowane przez MateO : 02-02-2015 - 10:14

Domyślnie

Ja jestem dietetykiem i często chodzę na różne szkolenia. W przyszłym tygodniu wybieram się na szkolenie na temat jak zrobić dobrze indywidualny dobór diety. Wiadomo że w moim zawodzie ważny jest dobór diety, trendy się zmieniają i ciągle trzeba się szkolić
    Ostatnio edytowane przez MateO : 02-13-2015 - 11:31

Zasady Postowania