Pokaż wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Problem z literą R

Domyślnie Problem z literą R

Witam,

Ostatnio doświadczam pewnego problemu, mianowicie nie działa mi litera R w klawiaturze, na zewnętrznie podpiętej klawiaturze - działa, można by pomyśleć że zepsuł się klawisz aczkolwiek laptop ma 3 miesiące a, w trakcie logowania mam Win 8.1 ( gdy pojawia się miejsce na hasło, automatycznie samoistnie wpisuje się dużo znaków, nie wiem co to są za znaki bo sa zaszyfrowane. Próbowałem już, uruchamiać system w trybie awaryjnym ale efekt był zawsze ten sam

W związku z czym zwracam się o pomoc,
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Napisał VeemSiS Zobacz post
    Witam,

Ostatnio doświadczam pewnego problemu, mianowicie nie działa mi litera R w klawiaturze, na zewnętrznie podpiętej klawiaturze - działa, można by pomyśleć że zepsuł się klawisz aczkolwiek laptop ma 3 miesiące a, w trakcie logowania mam Win 8.1 ( gdy pojawia się miejsce na hasło, automatycznie samoistnie wpisuje się dużo znaków, nie wiem co to są za znaki bo sa zaszyfrowane. Próbowałem już, uruchamiać system w trybie awaryjnym ale efekt był zawsze ten sam

W związku z czym zwracam się o pomoc,
    Pozdrawiam
    Możesz gdzieś mieć zwarcie, jeśli jesteś pewien że klawisz nie jest wciśnięty. Laptop jeszcze na gwarancji więc kiedy upewnisz się że jest to uszkodzenie fizyczne, reklamuj nie kombinuj.

Domyślnie

Generalnie, komputer przespał się bez baterii, i rano go włączyłem wszystko działa, obawiam się, że problem może być softwareowy i co najgorsze wrócić w najmniej odpowiednim momencie.

//edit

Włączyłem własnie komputer ponownie, na poczatku w okienku logowania wpisało się automatycznie "n" niewiadomych znaków i zamiast r, przestał działać klawisz 2.

Logi z OTLa:
    Extras.txt : Wklejka #1206567
    OTL.txt: Wklejka #1206568
    Ostatnio edytowane przez VeemSiS : 12-14-2013 - 17:03

Domyślnie

przywracanie systemu do daty w której problem nie występował.

Domyślnie

przywracanie systemu niestety nie pomogło a przywróciłem dużo wcześniej dla pewności, to pozostaje format?

Domyślnie

Cytat Napisał VeemSiS Zobacz post
    przywracanie systemu niestety nie pomogło a przywróciłem dużo wcześniej dla pewności, to pozostaje format?
    dla mnie masz uwalony sprzęt.

Domyślnie

Cytat Napisał ocb Zobacz post
    dla mnie masz uwalony sprzęt.
    Ja również tak sądzę. MS raczej nie robi aż takich błędów xD

Zasady Postowania