Pokaż wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Hack poczty na interii

Domyślnie Hack poczty na interii

Witam,
    Wczoraj ktoś włamał się na moją pocztę, z czego później wszedł na facebooka, pisał treści obrażające mnie i naszego papieża, włamał się także na mój PayPal (miałem na szczęście tam tylko ok 20zł). Czy byłaby jakaś możliwość, abym odzyskał moją pocztę? Nie mogę się do niej dostać, gdyż hacker zmienił adres pomocniczy.

Domyślnie

Spróbuj się z nimi skontaktować przez ten formularz
    NIE POMAGAM NA PW\GG\MAIL
    Podziemna Armia Internetu (żadna tam script kiddie grupa, celem PAI jest promowanie metod anonimowości w Internecie oraz sprzeciw cenzurze)

Domyślnie

Właśnie przez facebooka dowiedziałem się, że zostałem hacknięty przez IP - 171.25.193.131 czyli TOR :/

Od interii pewnie będę czekać w nieskończoność na odpowiedź

Domyślnie

Też mam pocztę na Interii i czuje się bezpiecznie...
    Możliwe że połączyłeś się do jakieś niezabezpieczonej sieci i przechwycili twoje logowanie ;/
    Zapraszam na darmowy server głosowy: MaximumTeam TS3
    GG: 8566788

Domyślnie

Ciągle dostępu nie mam do konta, Ci z interii odpisali, żebym zgłosił na policję. Ale przecież jak ktoś włamuje się przez TOR to bardzo trudno jest go namierzyć i czekałbym i czekał bo policja z tego co się orientuje to w tych sprawach jest bardzo powolna.

PS. Na pocztę logowałem się tylko ze swojego komputera, tylko ze swojego internetu. Nie mam pojęcia skąd ten ktoś ma moje hasło.

Domyślnie

pisał treści obrażające mnie i naszego papieża
    Czyjego Papieża konkretnie?
    * markossx *

Domyślnie

@markossx , nie czepiaj się to miało za serce chwytać

8. Domyślnie ,,,,

Cytat Napisał MuFFes Zobacz post
    Ciągle dostępu nie mam do konta, Ci z interii odpisali, żebym zgłosił na policję. Ale przecież jak ktoś włamuje się przez TOR to bardzo trudno jest go namierzyć i czekałbym i czekał bo policja z tego co się orientuje to w tych sprawach jest bardzo powolna.

PS. Na pocztę logowałem się tylko ze swojego komputera, tylko ze swojego internetu. Nie mam pojęcia skąd ten ktoś ma moje hasło.
    jezeli uzywasz wifi w domu ktos jeszcze ma dostep do tej sieci nie ma wiekszego problemu z wyciagnieciem danych pakietowych ktore twoj kmomputer przesyla przy polaczeniu z internetem w tej sieci tu masz link:[Bezpieczeństwo] Przechwytywanie danych WWW - blogi użytkowników portalu dobreprogramy
    Link wklejam tylko w celach informacyjnych. Jest jeszcze mozliwosc dostepu do tych danych na sieci lan moze jakis internet osiedlowy albo cos.Mozesz byc widoczny na innych komputerach w tej samej sieci jako uzytkownik. I ktos cie zhakowal. Co do TORA ktos go uzywal zeby go nie namierzyc>Szukal bym tu winowajcy w tych dwoch przypadkach opisanych wyzej.

Domyślnie

Oj jak obrażał Papieża to już ma gość u mnie plusa : )

Dobrze, że tylko obrażał bo kiedyś taki Papież to nieźle mordował (św. Inkwizycja)

Zasady Postowania