-
Jak przejąć kontrolę poprzez sieć WIFI?
Witam wszystkich serdecznie. Od razu informuję że jestem totalnie zielony w tych tematach, ale chcę działać Smile Bardzo proszę o pomoc i wskazówki.
Nie wiem też czy temat założyłem w odpowiednim dziale, jeśli nie to przepraszam i proszę moderatora o przeniesienie.
Krótki opis sytuacji:
Potrzebuję mieć podgląd na to co ofiara wyprawia na kompie, czaty, facebook, maile itd. Najlepiej podgląd na ekran.
Nie miałem możliwości zainstalowania keyloggera.
Ofiara znajduje się w innym mieście, mam jednak możliwość pojechania tam, aby znaleźć się w zasięgu sieci WIFI ofiary. Hasło do sieci znam, więc tu już furtka otwarta Smile
Ofiara korzysta z windowsa 8 i zapewne ma jakiegoś antyvira.
Ofiara korzystała jakiś czas temu z mojego kompa, jednak żadne hasła w przeglądarkach nie zostały zapisane.
Co tu zrobić, żeby się udało? Może ktoś już przerabiał podobną sprawę? Czasu mam niestety niewiele gdyż z początkiem lipca wyjeżdżam na dłużej za granicę.
Z góry dziękuję za zaangażowanie, wierzę w to, że znajdują się osoby które pomogą Smile
-
Gdyby odpowiedź na Twoje pytanie tytułowe, była oczywista to wszyscy wzajemnie publicznie by się hakowali, nawet biedny McDonald by ucierpiał ! Żeby w ogóle zacząć w głowie projektowanie fantazji o dostępie do danych latających w tej sieci, trzeba wcześniej poznać jej strukturę.
Zasady Postowania