No cuz pewnie sie to zdaza. Nie bede prosil tutaj o tutoriale jak odzyskac hasla bo to problem pewnie wielokrotnie przerabiany. Prosze o konkretna pomoc jakas konkretna osobe. Wiec od poczatku:
1. Tydzien temu utracilem mozliosc logowania sie na jedna z moich skrzynek pocztowych - serwer mowi, ze haslo jest zle. Proby odzyskania konta nie powiodly sie.
2. Po paru dniach, ktos zmienil ustawienie na innej mojej skrzynce pocztowej (powiadomienie o podejzanych zachowaniach), skrzyna ma inny login, inny serwer, inne hasla.
3. W miedzy czasie dostalem informacje o tym, ze ktos wynajal hackera ktory ma przegladac moje wiadomosci.
Na komputerach znam sie b. dobrze, jestem ostrozny, zadne keyloggery itp raczej nie wchodza w gre. Ktos musial sie naprawde dobrze znac na tym co robi.
Teraz pytanie i prosba. Czy jest na tym forum osoba, ktora moze pomoc mi odzyskac kontrola nad poczta / namierzyc osobe, ktora atakowala ? Nie mam zamiaru sie mscic, raczej zabezpieczyc sie na przyszlosc i wyjasnic sprawe pokojowo. Moge zaplacic za pomoc. Jezeli ktos moze / chce mi pomoc to prosze na priv. Z gory dzieki.