Nie mam przemyśleń, dlatego założyłem ten topic. Ile razy trzeba to tobie tłumaczyć
Nie mam przemyśleń, dlatego założyłem ten topic. Ile razy trzeba to tobie tłumaczyć
światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd
Musisz miec jakies przemyślenia. Gdybyś ich nie miał, nie negował byś tego co ja piszę. Jestes niekonsekwentny w tym co tutaj umieszasz. Jeśli masz inne zdanie to uzasadnij je. Bo ja też moge na obojętnie jaki temat załozyć topic i potem nie zgadzac się z nikim, bo to mi się nie podoba. Ale w tym momencie MUSZE MIEĆ WŁASNĄ OPINIĘ NA ZADANY TEMAT.
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
Może skończ z inwektywami pod moim adresem i skup się na obronie swoich teorii.
Zacznijmy od tego:
Co wspólnego z erystyką ma zamykanie się w skarbcu?
Ostatnio edytowane przez lame : 09-29-2012 - 19:36
Lame dlaczego to JA mam ciągle spełniać Twoje prośby a Ty nie możesz odpowiedzieć na moje proste pytanie? Dlaczego Twoim zdaniem erystyka jest istotna w socjotechnice? Uważasz ją przecież za ważną co dałeś do zrozumienia negując mnie w tym wątku. Jeżeli TAK jest to MUSISZ MIEĆ SWOJE ZDANIE NA TEN TEMAT.
Nie odpowiadanie na to pytanie jest przecież równe z tym, że Twoje wcześniejsze negacje moich stwierdzeń nie należą do Ciebie i je odwołujesz.
Przykład skarbca nie tłumaczył erystyki ale wpływ naszego stanu na podejmowane decyzje. Strach się może kotwiczyć i wywierać negatywny wpływ na decyzje Klienta wobec Nas natomiast bezpieczeństwo i przyjemność wprost odwrotnie.
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
Skąd pomysł że erystyka ma służyć zastraszaniu?
Odpowiadam po raz kolejny: Nie wiem czy erystyka jest istotna, chcę się dowiedzieć, po to założyłem topic.
P.S
Mam poczucie że zadawanie ci trudnych pytań jest niehumanitarne.
W ogóle rozmawiam z człowiekiem czy z botem? Nabieram coraz większych wątpliwości.
Ostatnio edytowane przez lame : 09-30-2012 - 19:17