Witam, odrazu napisze że jestem na skraju pomysłów co mam zrobić.
Jakies 3 miesiące temy wróciłem ze Szkocji cały czas utrzymując kontatkt z jedna kobietą poprzez skype i gg, pare dni temu napisała do mnie jakaś osoba która dała mi jasno do zrozumienia poprzez wysyłanie szyderczo informacji z których jasno wynika iż czytała cały czas i czyta dalej moją korespondencję.
Te rozmowy zawierają informacje bardzo intymne w tym być może zdjecia i prywatne informacje takie jak plany itd i gość mnie nimi totalnei szantażuje mowiąc że wrzuci na facebooka i rozpowie wszystkim to w mieścinie w której mieszka ta kobieta i ja planuje i już zmierzam do zapytania, wiem że mogę go pociągnąć do odpowiedzialności za ten włam (podejrzewam byłego współlokatora jednak nie mam pewności) i nei mam pewności czy to on więc chciałbym sie dowiedzieć czy jestem w stanie dowiedzieć sie przez numer gg skąd ta osoba pisze wystarczy mi miasto bo chce wiedzieć jak to dalej rozegrać na swoją korzyść i chciałbym zatrudnić jakiegoś hakera najlepiej z okolić Wielkopolski który pomoże mi w tym za odpłatą oczywiście. I też nie wiem na ile ta osoba ma wgląd w mój komputer nei wiem jak to sprawdzić czy tylko rozmowy czy w ogóle przejęła mojego kompa. Bardzo będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam