Witam chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś trick, hack na to by mój filmik który wrzuce na YT był na pierwszesz stronie w wyszukiwarce oraz jako pierwszy ewentualnie albo był jako "Polecene Video". Pozdrawiam.
Witam chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś trick, hack na to by mój filmik który wrzuce na YT był na pierwszesz stronie w wyszukiwarce oraz jako pierwszy ewentualnie albo był jako "Polecene Video". Pozdrawiam.
Tak, zależy to od oglądalności twojego video.
Nie wiem jak funkcjonuje licznik na youtube bo nie miałem okazji się z tym zmierzyć.
Wiem że to zależy od wyświetleń "kciuków" itp. ale mój kumpel jakoś zrobił, że jego filmik był właśnie jako pierwszy na pierwszej stronie po wpisaniu słowa kluczowego a na dodatek był w polecanych, tylko on sam nie wie dokładnie jak to zrobił mówił że czytał dużo na różnych stron coś zrobił i było. Filmik nie był tam długo ale zawsze coś.
Więc wiem że da się coś takiego zroibć tylko nie mam pojęcia jak.![]()
ktos cos mowil, ze jego znajomy mowil...
jesli to "slowo kluczowe" to byl jakis randomowy i malo znany tytul, to sie nie dziwie, ze mu sie udalo
War, war never changes.
YT domyślnie sortuje według "trafności". Pytanie co to jest ta trafność![]()
światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd
To nie było jakieś tam mało znane hasło (Prestige Hack) jest tego od chu.. na YT, wiec coś w tym musi być.