Witam
Logi są tutaj ->> chomikuj.pl/AMFAST- (nie trzeba się logować, ustawiłem darmowy ransfer)
Kat log -> LOGI OT L
Chasło - > FORUM
Witam
Logi są tutaj ->> chomikuj.pl/AMFAST- (nie trzeba się logować, ustawiłem darmowy ransfer)
Kat log -> LOGI OT L
Chasło - > FORUM
Ostatnio edytowane przez AMFAST : 01-25-2011 - 14:30
"Chasło" .............
...
Zrobiłem tak:
1. Programem Avenger urchomiłem skrypt:
"Drivers to disable:
a4oya9m9.SYS
Files to move:
%SystemRoot%\System32\Drivers\a4oya9m9.SYS | C:\"
2. Potem skan pliku C:\a4oya9m9.SYS na Virustotal
3. Na koniec SDFix-em logi z TDSSKiller + MBR.exe, jest jeszcze jeden rootkit
Wszystkie logi na chomiku wrzucam, włącznie z raportami...
Instalator windy może być zainfekowany.
* markossx *
Nie no nakie rzeczy to od razyu sprawdziłem, wind to ja mam więcej rodzaji niż chińczyków u nich... Ale sugestia w dobrą stronę myślę jeszce o combofix i wyzerowaniu dysków, z tymże to drugie raczej nie przyneisie efektu a combofix nie działa wogole, odinstalowalem otdp i nic...
pozdrawiam
jak resetowanie stosów sieciowych nic nie dało to ja już się wypaliłem...
Potraktuj je niskopoziomowym formatem za pomocą MHDD - ostrożnie z nim. Ewentualnie softem od producenta dysków. Możesz też ustalić jakie sektory zajmuje (nie robiłem takich "cudów" ale myślę, że da radę) syf i te sektory wyłączyć z użytku.
* markossx *
Faktycznie czegoś takiego nie robiłem i próbuje znaleźć coś więdzej na ten temat. Zniechęca mnie tylko fakt, że wcześniej tak jak napisałem nie bawiłem się w formatowanie tylko kupiłem nowy dysk, więc czy to nie będzie ten sam efekt?
Poza tym powiedzmy ze mam dostęp do sprzętu więc mogę wziąć jakiś dysk i go podłączyć. To wydatek rzędu 10zł i nie ma bawienia się w jakieś no dla mnie już kosmiczne rzeczy...
Jak coś znajdę w necie na ten temat i sie naucze to spróbuje.
Pozdrawiam
Słuszna uwaga, nie wiem czy radiesteta by sie nie przydałtylko kupiłem nowy dysk, więc czy to nie będzie ten sam efekt
* markossx *