Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Problem ze sterownikami pomoc pilnie potrzebna

Domyślnie Problem ze sterownikami pomoc pilnie potrzebna

Witajcie
    wczoraj wieczorem przeprowadzilem formaowanie dysku twardego. Niestety nie posiadam żadnych sterowników ani do płyty głownej czy do karty graficznej. Zawsze radziłem sobie z tym dzieki programowi driver magician niestety do wczoraj.
    Problem polega na tym nie wykrywa mi karty grafcznej (raden hd 4850), menadzer urządzeń nie wykrywa dwóch urzadzen
    Kontroler wideo (zgodny z VGA)
    PCI Device (to chyba moja karta graficzna)

Sprzęt:
    AMD Athlon 64 3400+
    mainboard: ms-7168
    chipset: Xpress 200 (RS480)
    southbridge: SB400
    CPU-Z wykrywa moja kare graf lecz menadzer użądzeń nie.

Ogonie próbowalem zainstalować serowniki płyty głównej lecz po instalacji restarcie nie są ona zainstalowane dalej występuje problem. Bardzo prosze o szybka odpowiedz bo nie da rady pracować na tym komputerze.

2. Domyślnie

kolejność instalacji sterowników:
    1. płyta główna
    2. cała reszta

pierwsze miejsce, gdzie szukasz sterowników to strona producenta. NIGDY nie instaluj sterowników z cd/dvd, bo są stare i bezużyteczne. Nie podałeś nazwy producenta więc nie licz na konkretne odpowiedzi.

ms-7168 driver - Google Search - dużo wyników. w czym problem?

spytaj tutaj: Board FrazPC.pl

Domyślnie

Jeśli uważasz ze nie sprawdzałem wyników dla "ms-7168" to wlasnie to robilem niestety znalazlem nic odpowiedniego a tak btw
    plyta glowna ATI ixp 400

4. Domyślnie

Znalazłem sterowniki na stronie oficjalnej producenta. Tak, uważam, że nie szukałeś prawidłowo i chcesz abyśmy my odwalili za ciebie brudną robotę.

Już nie wspominam o braku informacji na jaki system operacyjny mają być sterowniki.

Zamykam,
    • Lenistwo

Zasady Postowania