Ale skad wiesz ze oni pracowali legalnie? jesli nie to mu nic niezrobią brali tą prace na swoją odpowiedzialnosc
Pozdrawiam!!!
Ale skad wiesz ze oni pracowali legalnie? jesli nie to mu nic niezrobią brali tą prace na swoją odpowiedzialnosc
Pozdrawiam!!!
Mieszkam i pracuje w UK i wiem jakie sa realia... jesli pracowali nielegalnie to moga miec pretensje jedynie do siebie. Jesli zrobia cos z serwerem beda mieli jeszcze wiecej problemow... a tutaj jest tak, ze jak zlapia pracownika ktory robil na czarno to i pracownik i pracodawca dostanie natychmiast 1000 funtow kary!
Po prostu nie oplaca sie pracowac tutaj na czarno Jesli jednak pracodawca odmawial rejestracji pracownikom to mozna sie pokusic o zgloszenie tego nawet anonimowo odpowiednim organom i cichutko nasluchiwac jak tamtego krew zalewa
Pracowalismy legalnie insurance placony,podatek ,payslepy ale w pewnym momencie gosciu pozabieral kilku kontrakty ale nadal pracowalismy legalnie.Ale czy w tym jest kwestia?chyba nie ten adres
Witam, moze mi ktos powiedziec dlaczego niemoze u mnie zaladowac zadnych modulow? np.
msf > use ms06_025_rras
[-] Failed to load module: ms06_025_rras
zrobilem update i wszystko powinno byc ok ?
EDIT: juz dziala
Ostatnio edytowane przez riche : 03-22-2007 - 18:29
Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...
perl -e 's^^i6(!@*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\$@"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
--------------------------------------------------------------
Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers
nie wiem czemu ale mi metasploit nie chce wogole sie właczyc....moglibyscie mi powiedziec czym to moze byc spowodowane
złą jego instalacją , niewystarczającymi wymogami sprzętowymi(jeśli tak to gratuluje komputera), barkiem pradu... itp - napisz coś wiecej daj screna to pogadamy na razie nie ma o czym...
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Ah ten LAN
Na neozdradzie nie idzie takich numerów robić =(
sciagnlem metasploita 2.7 zainstalowalem go i jak chce go wlaczyc wyskakuje mi tam komunikat z firewalla kilkam dopusc on sie doslowanie na sekunde włacza i zaraz znika ;/ i nie ma zadnego bledu nic w tym stylu... a sprzet mam raczej nie najgorszy ale do najlepszych tez nie nalezy i prad tez mam
hihi odpal to z konsoli...
start - uruchom - cmd
a potem klepiesz ścieżkę do pliku...
- powinno pomóc
add:
a i przy okazji jeszcze wyjaśnienie dlaczego taki eMCe sie nieraz czepia do braku szczegółów:
napisałeś metasploit nie chce wogole sie właczyc - a tu sie okazuje ze się w ogóle włancza - jeśli chcesz się dowiedzieć dlaczego tak szybko sie również zamyka to zerknij do działu C++ - gdzies to tam ktos opisywał... (chyba nawet ja - lub juz mi sie fora mylą )
Ostatnio edytowane przez eMCe : 04-05-2007 - 09:34
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Szybko i ładnie nawet bardzo!!! Pozdrawiam
>>Mądrość jest kluczem do wielu zagadek<<