Pokaż wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Obraza premiera.

Domyślnie Obraza premiera.

Czy takie twory nie podpadają przypadkiem pod worek paragrafów?

Ostatnio edytowane przez MateO : 03-17-2010 - 18:21
    światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd

Domyślnie

"Flag" (Report video as inappropriate) i z glowy
    War, war never changes.

Domyślnie

Może i są, tyle że dla mnie ludzie, którzy robią takie rzeczy z osobami z kręgów politycznych czy też showbiznesu odwalają kawał dobrej roboty

W stosunku do kur... jakich dopuszczają się ludzie tychże środowisk podobne materiały są wręcz niczym głaskanie kota

Osobiście wydaje mi się, że sławny swego czasu Hubert - bezdomny wyraził bezpośrednie myśli zapewne połowy narodu, a ciąganie Go po sądach było żałosne...gdzie ta żelazna konsekwencja w stosunku do złodziejskich praktyk w ZUS-ie, TVP, KRUS itp.?

W dniu, w którym i oni będą sprawiedliwie sądzeni sam zaprotestuję przeciw tego typu materiałom... bo z pewnością nie są one zgodne z prawem, a przynajmniej ocierają się o Jego łamanie...

Offtop na całego...

Tak w ogóle rozwalanie chińskich serwerów "cenzorskich" z pewnością nie jest zgodne z literą prawa a mimo wszystko zyskuje aprobatę wielu osób (m.in. moją)...

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Napisał lojciecdyrektor Zobacz post
    Tak w ogóle rozwalanie chińskich serwerów "cenzorskich" z pewnością nie jest zgodne z literą prawa a mimo wszystko zyskuje aprobatę wielu osób (m.in. moją)...
    lepiej nie fikać, chinole maja nuka.

// Wracając do tematu:

GSG-9, 1M hitów, ~2 lata brody, raczej bylo juz reportowane.
    Zresztą mi nie zależy żeby ściagneli tą radosną twórczość z YT, bardziej mi zależy zobaczyć po raz kolejny polskie organy ściagania przestępstw komputerowych w akcji, ewentualnie niech "tefałeny" wysmażą sobie z tego niusa!
    Ostatnio edytowane przez lame : 03-17-2010 - 23:37
    światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd

Zasady Postowania