Czy takie twory nie podpadają przypadkiem pod worek paragrafów?
Czy takie twory nie podpadają przypadkiem pod worek paragrafów?
Ostatnio edytowane przez MateO : 03-17-2010 - 18:21
światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd
"Flag" (Report video as inappropriate) i z glowy
War, war never changes.
Może i są, tyle że dla mnie ludzie, którzy robią takie rzeczy z osobami z kręgów politycznych czy też showbiznesu odwalają kawał dobrej roboty
W stosunku do kur... jakich dopuszczają się ludzie tychże środowisk podobne materiały są wręcz niczym głaskanie kota
Osobiście wydaje mi się, że sławny swego czasu Hubert - bezdomny wyraził bezpośrednie myśli zapewne połowy narodu, a ciąganie Go po sądach było żałosne...gdzie ta żelazna konsekwencja w stosunku do złodziejskich praktyk w ZUS-ie, TVP, KRUS itp.?
W dniu, w którym i oni będą sprawiedliwie sądzeni sam zaprotestuję przeciw tego typu materiałom... bo z pewnością nie są one zgodne z prawem, a przynajmniej ocierają się o Jego łamanie...
Offtop na całego...
Tak w ogóle rozwalanie chińskich serwerów "cenzorskich" z pewnością nie jest zgodne z literą prawa a mimo wszystko zyskuje aprobatę wielu osób (m.in. moją)...
pozdrawiam
lepiej nie fikać, chinole maja nuka.
// Wracając do tematu:
GSG-9, 1M hitów, ~2 lata brody, raczej bylo juz reportowane.
Zresztą mi nie zależy żeby ściagneli tą radosną twórczość z YT, bardziej mi zależy zobaczyć po raz kolejny polskie organy ściagania przestępstw komputerowych w akcji, ewentualnie niech "tefałeny" wysmażą sobie z tego niusa!
Ostatnio edytowane przez lame : 03-17-2010 - 23:37
światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd